SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | Prachatice | III. třída, 2022-2023

Datum kola: 08.10.2022

0

Už šesté kolo nám konečně přináší i sestavu kola pro okresní soutěž pro Prachatice a okolí. Všechny týmy odehrály své zápasy v sobotu a mezi výsledky vyčnívají hlavně dvě vysoké vítězství, při kterých béčko Vlacháče deksalovalo 8-2 Horní Vltavici a Lažiště nadělilo šestku Zbytinám. Tady je jedenáctka nejlepších!

Tomáš Winter (SK Svatá Maří Magdaléna): Brankářská jednička předvedla proti Dubu mnoho důležitých zákroků a pomohla Maří k vítězství 2-1.

Vojtěch Špánek (TJ Sokol Zdíkov): První obránce ze Zdíkova, který svojí jistou hrou pomohl ke třem bodům.

Martin Halada (TJ Sokol Zdíkov): Druhý obránce lídra soutěže. Netřeba dál rozepisovat jeho kvalitní výkon.

Volodymyr Pits (TJ Dub): Dal kontaktní branku v zápase proti Maří. I přes to ale Dub bohužel odešel bez bodového zisku.

Miroslav Sýs (SK Svatá Maří Magdaléna): Právě na jeho branku z 22. minuty už domácí Dub nedokázal odpovědět a tím pádem Sýs vstřelil i vítěznou branku.

Jiří Kužma (TJ Hraničář Borová Lada): Po vyrovnávací brance Vacova to vypadalo na remízový poločas. Kužma ale ve 45. minutě prokázal instinkt zabijáka a poslal Borovou Ladu do vedení, které už Hraničáři nepustili.

Filip Beránek (FC Vlachovo Březí B): Sám jednu branku vstřelil a na jednu asistoval, když obešel dva hráče. Jeho výkon pomohl Březí k vysoké výhře.

Roman Bartůněk (FC Vlachovo Březí): Sice ani jednu branku Březí ve Vltavici nevstřelil. I tak měl ale záložník s vynikající kopací technikou prsty v pěti brankách a připsal si tak pět asistencí.

Radek Podskalský (TJ Sokol Zdíkov): Rychlonohý útočník, kterému krom chytání v podobě hokejového brankáře, nedělá problém ani fotbal. V zápase proti Strunkovicím vstřelil dvě branky.

Dušan Kapuscinský (FC Vlachovo Březí B): První a třetí branku dělilo pouhých čtyřiadvacet minut. Na hattrick úžasný počin, který Březí pomohl k vítězství 8-2.

Luboš Pecka (FK Lažiště): Ligovému útočníkovi to pálí i za Lažiště. Proti Zbytinám přidal jednu branku a celkově už je na pěti přesných trefách.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.10.2022 13:20 do 12.10.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články

Autor: Václav Plachta

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.