SESTAVA KOLA - 8.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2022-2023

Datum kola: 24.09.2022

0

V dalším kole se opět ukázalo hned několik hráčů, kteří si svým výkonem řekli o nominaci do sestavy kola. Počet míst je omezený, a tak se bohužel nedostalo na všechny. Věříme, že v našem výběru najdete svého favorita, kterého podpoříte hlasy a doženete ho k zisku ocenení hráče kola. Hlasovat můžete tradičně do středečního poledne.

Mezi třemi tyčemi si o své místo řekl Jakub Abrahám. Gólman Městečka svůj tým držel zejména na začátku utkání, kdy likvidoval jednu gólovku Olešné za druhou. Na konečné vysoké výhře má obrovskou zásluhu. Luboš Malafa si tak jako v Pavlíkově už dlouho nezaběhal. I když nastoupil na pozici záložníka, soupeř jeho tým zatlačil na obrannou polovinu a jeho hlavním úkolem bylo věnovat se defenzivní činnosti. Stejně jako v případě dalších spoluhráčů. Obranu držel v pozoru kapitán Jan Vrábík, který byl další nedílnou součástí, která pomohla udržet těsné vedení a také čisté konto.

 

Patrik Vitner byl sice namočený u jedné pustovětské branky, když si špatně zpracoval míč, ale po celý zápas působil jinak jistě a zejména v závěru utkání, kdy ve dvou případech odvracel míč až z brankové čáry, byl pro svůj tým nesmírně důležitým hráčem. Kire Gjorgjiev odehrál v dresu Lužné skvělé utkání. Bylo ho plné hřiště, podílel se na gólech svého celku a byl jedním z nejlepších hráčů na hřišti. Řevničov měl velké problémy ve středu hřiště s Lukášem Roubíkem, který tvořil hru Janova a byl po celou dobu na hřišti velmi nebezpečný. Sám z přímého kopu orazítkoval břevno, za svůj výkon by si gól rozhodně zasloužil.

 

Mšecké Žehrovice urvaly velmi cenné vítězství na hřišti Senomat. Domácí jim to svými chybami ulehčili, i tak se ale jednalo o zajímavý zápas, který měl energii. Ve středu hřiště exceloval Jan Volf a po jeho boku Ondřej Zázvorka. Dost možná nejsilnější střední záloha v celé soutěži! Pavel Kindl často góly nedává, do čistecké sítě udeřil hned dvakrát a jeho dva zásahy byly pro Lišany velmi důležité! Navíc odehrál celkově povedené utkání a dobrý dojem nezanechal jen na střelecké listině.

 

Polovinu z osmi gólů má na svém kontě Petr Šnídl. Zabiják z Městečka je stále při chuti a každý protivník se proti tomuto technicky vybavenému a chytrému hráči musí mít na pozoru. Po boku Marka Tvrze, který se do top jedenáctky nevešel, tvořil velmi úderný tandem. Poslední místo v sestavě kola obsadil Pavel Bedenk z Čisté. Jeho tým odehrál další bojovný zápas a sahal po bodech. Ani jako proti Lužné to nevyšlo, ale pokud bude hrát tento hráč spolu se svými spoluhráči se stejným nasazením a bojovností jako v tomto utkání, premiérové vítězství pro Čistou na sebe nenechá dlouho čekat. Právě tento hráč měl na svědomí rychlé vedení svého celku.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.09.2022 13:41 do 28.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.