SESTAVA KOLA - 7.kolo Pardubický | Krajský přebor , 2022-2023

Datum kola: 17.09.2022

0

Nejlepší jednáctka kola je po týdnu opět zpátky. Rozhodněte svými hlasy o tom, komu z hráčů se v sedmém kole krajského přeboru dařilo úplně nejvíc a zaslouží si tak ocenění "hráče kola". Za Vaše hlasy předem děkujeme.  

Vít Ehrenberger (Lanškroun)

V utkání na domácí půdě Svitav dokázal v prní půli výborným zákrokem zlikvidovat pokutový kop svitavského kanonýra Svobody a udržel tak naději svého týmu na bodový zisk z tohoto zápasu. Svitavy byly ale v dalším průběhu lepším týmem a utkání zaslouženě ovládly. 

 

Lukáš Trnka (Vysoké Mýto B)

Trnkovi se povedlo proti Lázním Bohdaneč vstřelit gól na 3:0 a definitivně tak pohřbil veškerou naději bohdanečského soupeře na jakýkoliv bodový zisk z tohoto klání. 

 

Ondřej Veselý (Lanškroun)

Tento obránce se dokázal díky výbornému důrazu v šestnáctce soupeře hlavou prosadit a poslat tak svůj tým do jednogólového vedení v utkání se Svitavami. 

 

Filip Grepl (Česká Třebová)

Grepl svým důležitým gólem poslal domácí Českou Třebovou do vedení proti velmi silnému ředickému soupeři a nastartoval tak svůj tým k senzační výhře nad jedním z největších favoritů celé soutěže. 

 

David Obermajer (Horní Ředice)

Tento univerzál podal v utkání proti České Třebové velmi solidní výkon a i přes prohru svého týmu si tak určitě zaslouží figurovat v sestavě kola. 

 

Adam Kaufman (Horní Ředice)

Kaufman je teprve sedmnáctiletý hráč s fotbalovou minulostí v nedalekých ligových Pardubicích, který proti České Třebové dokonce dokázal vstřelit jediný gól svého týmu a vyrovnat tak průběžný stav utkání.

 

Jakub Chlup (Svitavy)

Zkušený střední záložník a dlouholetá opora svitavského týmu si v utkání proti Lanškrounu připsala dvě krásné asistence, které v obou případech využil ke skórování aktivní Dominik Svoboda. 

 

Michal Kosina (Moravany)

Zde máme teprve šestnáctiletého fotbalistu, který už nastupuje za seniorský tým Moravan. V zápase proti Třemošnici dokonce dokázal vsítit branku a stal se zároveň jediným střelcem svého týmu v tomto utkání. Klobouk dolů! 

 

Dominik Svoboda (Svitavy)

Tento dvougólový střelec svými brankami rozhodl o osudu zápasu proti Lanškrounu a dokázal sám otočit nepříznivý stav utkání. Svitavy vyhrály 3:1 a uštědřily tak svému soupeři první porážku v letošním soutěžním ročníku. 

 

Libor Lebiš (Moravská Třebová) 

Lebiš se stal hrdinou utkání proti Pardubičkám, když dokázal v 90. minutě vstřelit jediný gól celého zápasu a zajistil tak svému týmu po dlouhém čekání velmi důležité tři body. 

 

Tomáš Jedlička (Holice) 

Další dvougólový střelec sedmého kola krajského přeboru. Jedlička si připsal dvě branky proti mužstvu Heřmanova Městce a výraznou měrou tak přispěl k domácímu vítězství 3:0. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.09.2022 07:58 do 21.09.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.