SESTAVA KOLA - 20.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 07.05.2022

0

Dvacáté kolo okresního přeboru je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

I v tomto kole nás čeká brankářský duel. Mezi sebou si to o divácké hlasy rozdá lišanský kapitán Zdeněk Řepka, který čaroval v Roztokách a zavidovský Aleš Kraus, který držel zejména v prvním poločase rezervní tým nad vodou a po závěrečném hvizdu se zcela zaslouženě mohl pyšnit čistým kontem. Řevničov zvládl svůj zápas s Lužnou, který byl pro oba celky veledůležitý. V zadních řadách té řevničovské Sparty se objevil Jan Sedlák s Martinem Kočím. Oba dva předvedli výborný výkon, prvně jmenovaný se navíc mohl těšit z vítězného gólu.

 

B-tým Zavidova držel v zadních řadách také velezkušený Martin Havel. Tomu se hned po pár minutách ulevilo, když za pět dvanáct zastavil faulem gólovku soupeře a viděl tmavě žlutou kartou. Ve zbytku utkání ale spolu s dalšími zamkli své vápno a kromě výhry se radoval také z čistého konta. Na druhé straně tvořil hru Tomáš Itner. Posílal do šestnáctky nebezpečné centry, byl rozdílovým hráčem, ale ani to Olešné nepomohlo. Martin Fikejz hrál v podzimní části spíše za B-tým Roztok, nyní zářil v dresu A-týmu. Ukázal, že je panem fotbalistou, když na sebe vzal akci ke konci první půle a svůj únik zakončil gólově.

 

Jesenice překvapila v Kněževsi, kde urvala vítězství. Velkou hrozbou byl pro domácí Dominik Kapoun, ke kterému se přidal dvougólový František Moučka. Ten větral obranu a připsal si vítězný zásah. Gólovou trefu má na svém kontě také rynholecký Ondřej Humr. Přímý kop napálil nekompromisně do šibenice a vystřelil Baníku dlouho očekávané vítězství proti tápajícímu Městečku. Senomaty sice gól nevsítily, ofenzivní hrozbou byl ale Jakub Vávra. Jeho drzost a rychlost v kombinaci s přímočarým tahem byla pro Pustověty velkou hrozbou, kterou ale Sokol eliminoval.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 10.05.2022 11:49 do 11.05.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.