SESTAVA KOLA - 15.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 27.03.2022

0

Přinášíme vám sestavu úvodního jarního kola Krajského přeboru Vysočiny. Hlasujte pro svého favorita a pomozte mu stát se hráčem kola!

Do sestavy kola se po uplynulém víkendu dostalo těchto jedenáct hráčů. Speřice si doma poradily s Polnou, v bráně je podržel Petr Maďar a dvěma góly k výhře přispěl střelec Pavel Svoboda. Polenští sice na půdě vedoucího týmu tabulky nebodovali, i tak ale v jejich dresu zazářil Martin Boháček. Chotěboř doma podlehla juniorce Vrchoviny nešťastně vlastním gólem z poslední minuty utkání, i tak ale svůj tým podržel kapitán Martin Somerauer. Pelhřimov doma hostil poslední Bedřichov, dařilo se zejména záložníkovi Michalovi Niederlemu, který vstřelil dvě branky a několikrát rozezvučil tyč bedřichovské brány a obránci Janu Homolkovi. Žirovnice doma nejtěsnějším rozdílem porazila Okříšky, jediný gól v tomto utkání vstřelil Jiří Smrčka. Přibyslav si z Třebíče body nakonec neodvezla, dobrý výkon ale v jejím dresu podal Adam Vostál, na druhé straně za Třebíč válel Vladimír Malata. První jarní utkání sehrála doma juniorka Velkého Meziříčí, na svém hřišti přivítala souseda, Náměšť nad Oslavou, a zvítězila rozdílem dvou branek. Zazářil zejména Patrik Chalupa. V Ledči nad Sázavou si zastřílela Nová Ves. Zatímco domácí trápila produktivita, hosté byli úspěšnější. Skóre utkání otvíral i uzavíral Vojtěch Komínek.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.03.2022 21:36 do 30.03.2022 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.