Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - Divize B, 2021-2022

Datum kola: 26.11.2021

0

Představujeme další sestavu podzimu, tentokrát z Divize B. Vybrali jsme do ní zajímavá jména, mezi kterými je například i matador Jiří Štajner. Kdo se ale stane hráčem podzimu? To zavisí na vašich hlasech! Hlasovat můžete do 31. ledna 2022.

BRANKÁŘ:

Lukáš Dědek (FK N-B) - Odchytal všechna utkání svého klubu a obdržel pouhých 17 branek. Jeho tým vede celou soutěž a zaznamenal pouze jedinou porážku. I on na tom má svůj podíl.

 

OBRANA:

Tomáš Chlumecký (FK N-B) - Dalším neratovickým hráčem v sestavě jen kapitán mužstva, který je zároveň z pozice defenzivního hráče jedním z nejlepších střelců týmu!

Daniel Poběrežský (Český Brod) - Český Brod má velmi dobrou obranu a jedním z velmi dobrých stoperů je právě jejich i Dan.

Michal Prokop (Baník M-S) - Vůbec nejlepší obranu v soutěži má Baník Most-Souš, jehož stoper je základním stavebním kamenem tohoto celku.

Michal Šimeček (Louny) - Trenér se na jeho výkony může dlouhodobě spolehnout.

 

ZÁLOHA:

Tadeáš Pospíšil (Kladno) - Tento útočný hráč nasázel celkem 7 branek a na jaře jistě přidá další. Vyniká i svou rychlostí.

Jiří Štajner (Česká Lípa) - Obrovská ikona českolipského týmu a fotbalový matador. Ve svých 45 letech táhne Arsenal jako kapitán, povedlo se mu třikrát skórovat a přidat spoustu asistencí. Svým spoluhráčům rozdává zkušenosti z nejvyšších fotbalových.

Petr Glaser (Baník M-S) - Na kontě má nejen 8 branek, ale i mnoho připravených gólových příležitostí. Zkušený záložník, který prošel také několika profesionálními kluby (např. Sparta Praha, Zbrojovka Brno, Karviná), je velkou oporou klubu.

Muamer Mešič (Štětí) - Mladý záložník hraje spíše na středu pole, ale jistě mu nebude vadit přesun na kraj. Skóroval dvakrát, ale spíše podporuje útok nahrávkami.

 

ÚTOK:

Pavel Veselý (Březová) - Se 14 brankami nejlepší střelec soutěže. Ten nesmí v sestavě podzimu chybět.

David Halbich (Česká Lípa) - Těží z práce svých spoluhráčů a odměňuje je pak přesnými zásahy. Těch bylo za podzim 13. Na zádech nosí číslo 15, stejně jako Veselý - šťastné číslo pro střelce.

 

V galerii se můžete podívat na několik zajímavých snímků z našeho podzimního archivu soutěže.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2021 12:11 do 31.01.2022 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.