SESTAVA KOLA - 9.kolo Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2021-2022

Datum kola: 09.10.2021

0

Deváté kolo je za námi. Na hřišti se ukázalo v dobrém světle hned několik hráčů, v naší top jedenáctce je ale výběr omezen. Hlasujte pro svého favorita, se kterým se následně můžete těšit na tradiční rozhovor. Hlasovat je možné do středy, do 12:00 hod. dopoledne.

Zápas proti Hředlím se povedl Michalu Benešovi, který zachránil několika skvělými zákroky Pustověty od debaklu. Na druhé straně pomohl David Kroupa udržet čisté konto a v zápase předvedl spolehlivý a jistý výkon. Na pozici stopera se dařilo Tomáši Vodrážkovi, který se nebál zapojit i v ofenzivě a byl velmi prospěšným hráčem Olešné, která neměla k vítězství vůbec daleko. Důležitý gól zaznamenal Vladimír Beneš v těžkém zápase s Kněževsí. Defenziva pod jeho vedením inkasovala pouze jednou.

 

Jiří Urban v zápase neměl štěstí na proměňování šancí, pro svůj tým se ale rozkrájel a pomohl k divokému vítězství. Hru hředelského FK diktoval Jan Sláma, který zakládal nebezpečné akce a podílel se na gólech, který mohli zelenobílí vsítit daleko více. Ve středu hřiště odehrál další dobrý zápas Václav Zelenka, který vsítil uklidňující gól v dresu Městečka a také Martin Rek, který v dalším zápase dokázal, že se na jeho velmi dobré výkony může tým spolehnout.

 

Své místo v top jedenáctce obhájil Jakub Vávra, který měl proti řevničovské defenzivě hodně těžkou práci, kterou ale zvládl na výbornou a byl pro Berany velmi prospěšným hráčem. Poprvé se v sestavě kola objevuje také Šimon Procházka, který pomohl Olešné k bodovému zisku jedním gólem a pro obranu Roztok byl velkou hrozbou. Josef Vejvoda byl u všeho podstatného, co se na umělce v Rynholci odehrálo a ani on zde nesmí chybět.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.10.2021 17:45 do 13.10.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.