SESTAVA KOLA - 9.kolo Vysočina | Krajský přebor , 2021-2022

Datum kola: 26.09.2021

0

Za námi je 9. kolo Krajského přeboru Vysočiny mužů a my pro vás máme již tradiční sestavu kola. Tentokráte to nebylo vůbec snadné, vybrat ideální jedenáctku kola. Věříme, že si vyberete svého favorita a podpoříte ho v hlasování!

Pelhřimov v zápase proti Chotěboři opět trápilo neproměňování gólových šancí, v mnoha případech byl proti výborný gólman Chotěboře, Tomáš Dobrovolný. Za domácí zářili v tomto utkání Jan Homolka a kapitán Daniel Poul. Žirovnice si doma neporadila s bojovnou Ledčí nad Sázavou. I přes to ale tým držel Jakub Vodáček. Hosté sice podali týmový výkon, ale přes to o krapet vyčníval výkon Daniela Prchala. Bedřichov zabral a z Třebíče si odvezl tři body, zásluhu na tom měl i Jakub Göth. Přibyslav doma remizovala s Polnou 1:1, tým opět podržel Miloš Krčál. Nová Ves vyhrála rozdílem tří branek v Náměšti nad Oslavou, k výhře značně přispěl Martin Žák. Juniorka Vrchoviny se pomalu stává králem remíz, z Okříšek si odvezla pouze bod, když za domácí tým se zápas vydařil Martinu Maškovi. To juniorka Velkého Meziříčí si vyšlápla na favorita soutěže a na svém hřišti jej porazila 2:1. V utkání zářili domácí Mirek MalataPatrik Chalupa.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2021 10:59 do 29.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.