SESTAVA KOLA - 7.kolo Středočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022

Datum kola: 11.09.2021

0

Další kolo je úspěšně za námi a to znamená další prostor pro sestavu kola! Pojďme se podívat, kdo se do ní dostal tentokrát

Vítězem mezi třemi tyčemi se toto kolo mohl stát například Čížek Václav, který skvěle zachytal proti Slovanu z Poděbrad a jeho tým vyhrál i díky němu 3:0. Ovšem tomu tak není. Brankář, který se dostal do sestavy kola je Jakub Mužík, jehož tým vyhrál vysoko 8:0 proti Mělníku a Jakub si připsal nejen čisté konto, ale i spoustu skvělých zákroků a jeho přehled ve hře byl naprosto vynikající.

 

Brankáře bychom měli, teď je čas na obranu. Prvním krajním obráncem je Vladimír Maxa, který si o víkendu přichystal velmi důležitou branku na 1:1 a Hlízov, tak bral z tohoto utkání bod. Na střed obrany nám neseděl nikdo víc, než Matěj Vondrák, který si v utkání proti Rejšicím přichystal pojišťující branku na 3:0 a i díky jeho brance Divišov vyhrál. Do stoperské dvojice potřebujeme ještě jednoho hráče a tím nemohl být nikdo jiný, než Břetislav Tvrzník, který si připsal vítězný gól a Hradiště je stále bez porážky. Do kompletní obranné čtvečice nám nezapadal nikdo lépe, než Tomáš Skokan ze Sokolče. Sokoleč vyhrála vysoko 10:2 a Tomáš se svým defenzivním výkonem na tomto skvělém výsledku velmi podílel.

 

Jdeme na zálohu! Marek Ramšák a Tomáš Javorek se svými góly podíleli na zničení Jesenice a proto jsou oba v této sestavě kola. Třetího záložníka v tomto kole musel prostě získat Michal Bureš, který se blýskl hattrickem proti Mělníku. Kapitán Pšovky Mělník Jiří Chytil předvedl o víkendu skvělý zápas a ke krásnému gólu přidal i několik krásných přihrávek a skvěle založených útočných akcí. 

Prvním útočníkem v této sestavě se stává Jiří Růžicka, který si v 83. minutě schoval branku na 2:2 a vystřelil tak svému týmu bod. Kompletní jedenátcku nám uzavíra hráč z Dolnobousovský SK Ondřej Klíma, který o víkendu nastartoval obrat svého týmu a nakonec si tak připsali všechny 3 body do tabulky!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.09.2021 23:44 do 15.09.2021 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.