Pivovary Lobkowicz SESTAVA PODZIMU - MSFL , 2020-2021

Datum kola: 01.11.2020

0

Hlasujte pro svého oblíbence a dotlačte ho na stupně vítězů. Partner ankety Pivovary Lobkowicz připravil bedny piva pro ty nejlepší.

Podzimní část sezony Moravskoslezské fotbalové ligy byla předčasně ukončena. Odehrát se stihlo jedenáct kol a v nich někteří jedinci podávali nadstandardní výkony. Proto si vysloužili nominaci do sestavy podzimu. Dostali se do ní zástupci Hlučína, Petřkovic, Kroměříže, Slovácka B, Uničova, Vyškova a Baníku Ostrava B.

Ondřej Kolenko – Hlučín měl výborný start do soutěže. V úvodních třech zápasech neinkasoval a celkově si Kolenko připsal pět čistých kont. Potom ale přišly horší výsledky. Přesto má Hlučín druhou nejlepší defenzivu v MSFL. Inkasoval pouze jedenáct branek a v obraně nezvládl jen souboj s Otrokovicemi.

Tomáš Matoušek – S Kroměříží to nevypadalo v úvodu soutěže dobře, ale potom se rozjela. U všech duelů byl Tomáš Matoušek a velkým dílem přispěl k průběžnému čtvrtému místu v tabulce a čtvrté nejlepší defenzivě. Hanácká Slavia inkasovala pouze třináct branek.

Vojtěch Wala – Jednou už byl letos zvolen hráčem kola. Obránce Petřkovic svými výkony přispívá k druhému místu v tabulce. Snaží se při každé příležitosti podpořit ofenzivu Odry.

Libor Pernica – Pouze šest branek a žádná porážka. To je bilance nejlepšího celku podzimu v MSFL. V deseti z jedenácti duelů u toho byl i obránce Libor Pernica, který tak má na povedeném půl roce velký podíl.

Jan Ambrozek – Střední ofenzivní záložník, který má na starosti kreativitu Uničova. Každá útočná akce jde přes něj a on rýsuje přihrávky na spoluhráče. Těžko se mu odebírá míč a bezpečně proměňuje penalty. Z pozice záložníka dal osm branek a proti Jihlavě B a Otrokovicím si připsal po třech gólech.

Dominik Kostka – Do všech duelů lídra tabulky naskočil Dominik Kostka. V jedenácti duelech se třikrát trefil a může si tak připsat velké zásluhy na tom, že béčko Slovácka je půlmistrem.

Ondřej Moučka – Pěti brankami se podílí Ondřej Moučka na druhém místě Petřkovic. Navíc naskočil do všech duelů svého týmu a patří mezi opory.

Aleš Krč – Šikovný levák je nejlepším střelcem celé MSFL s jedenácti brankami. Kromě toho pro své spoluhráče několik šancí nachystal. Táhl sérii šesti duelů, kdy se trefil a na půdě silného Frýdku rozvlnil síť hned čtyřikrát. Zápas na to dal hattrick proti Znojmu. „Komenda a Krč jim dělají zápasy,“ hodnotil uničovské fotbalisty trenér béčka Zlína Jan Jelínek.

Tomáš Komenda – Vytáhlý útočník Uničova je druhým nejlepším střelcem MSFL. Nasázel deset branek, a kromě nich podstoupil a vyhrál spoustu soubojů. Proti Uherskému Brodu dal dokonce hattrick a měl sérii pěti zápasů v řadě v nichž se prosadil

Pavel Simr – Zkušený útočník změnil před sezonou po dlouhé době působiště a z Velkého Meziříčí zamířil do Vyškova. Tam se rozjel hattrickem proti Dolnímu Benešovu. Následně pokračoval třemi zápasy, v nichž se trefil. Poté jedno utkání mlčel a následně se opět ve třech po sobě jdoucích mačích prosadil. Gól dal i svému bývalému týmu. I díky němu je Vyškov třetí.

Radovan Lokša – Fanoušci Baníku několikrát volali na sociálních sítích po tom, aby tento útočník dostal šanci v áčku. Ta sice nepřišla, ale bývalý hráč Petřkovic předváděl na podzim výborné výkony, které podtrhl sedmi brankami. Béčku Baníku to však stačilo jen na deváté místo.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.11.2020 12:00 do 16.12.2020 22:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.