SESTAVA KOLA - 8.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021

Datum kola: 27.09.2020

0

Do sestavy 8. kola se dostali tito hráči.

 

Marek Wozniak - brankář (Hať) - Byl nejspíš nejdůležitějším členem jedenáctky hostů, když jenom za první poločas vychytal dvě obrovské šance a samostatný nájezd. Tím, že pustil jenom jeden gól, zajistil svému týmu výhru proti velmi kvalitnímu soupeři.

 

Lukáš Cigán - obránce (Hať) - Jestli v zápase proti Strahovicím někdo exceloval, tak to byla právě obraná čtveřice, jejiž součástí je i Lukáš Cigán. Vyhrával důležité souboje a zachycoval nebezpečné nahrávky.

 

Miroslav Červeňák - obránce (Šilheřovice) - V prvním poločase držel jako jeden z mála svůj tým nad vodou a v druhém dokázal zúročit své zkušenosti z vyšších soutěží. Díky jeho výkonu uhrály Šilheřovice proti těžkému soupeři bod.

 

Daniel Strachota - obránce (Hať) - Stejně jako jeho spoluhráči v obraně, hrál i on důležitou roli ve výhře nad Strahovicemi. Díky jeho agresivní hře, končily akce soupeře často ještě v zárodku.

 

Miroslav Stárek - záložník (Třebovice) - Krajní záložník a jeden z nejvýraznějších hráčů na hřišti v zápase Chuchelná - Třebovice. Svým gólem zajistil svému týmu důležité 3 body.

 

Petr Redzina - záložník (Šilheřovice) - Kapitán a střední záložník Šilheřovic předvedl v duelu proti Strahovicím znamenitý výkon, a i díky jeho běhavé a bojovné hře stáhly domácí v druhé půli dvougólové manko.

 

Jan Manďák - záložník (Šilheřovice) - Společně s Redzinou tvořili hlavně v druhém poločase skvělý tandem, díky kterému nakonec uhrály Šilheřovice doma důležitý bod.

 

Filip Balda - záložník (Třebovice) -

Jeden z hlavních strůjců výhry nad Chuchelnou. Jako krajní záložník piloval lajnu a byl užitečný jak směrem do předu, tak i v defenzivní části

 

Roman Truhlík - útočník (Slavoj Rychvald) - Dvěma góly v druhém poločase zajistil výhru svého týmu. V zápase proti Darkovicím hrál klíčovou roli.

 

Tomáš Pašník - útočník (Třebovice) - Do zápasu se sice dostal jenom na necelých 30 minut, ale díky jeho gólu na konečných 1:2 si odvážejí Třebovice z Chuchelné tři body.

 

David Plaček - útočník (Hať) - Hned minutu potom, co domácí srovnali, poslal opět svůj tým do vedení. Jelikož se do konce utkání už skóre neměnilo, tak to byl právě on, kdo zajistil svému týmu výhru.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 28.09.2020 21:43 do 30.09.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.