ROZHOVOR S HRÁČEM KOLA - 8.kolo Moravskoslezský | 1.B třída sk. B, 2020-2021

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 8. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Tentokrát se jim stal David Plaček z týmu TJ Sokol Hať.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Gratuluji k výhře v naší anketě o nejlepšího hráče kola. První bych se chtěl zeptat, jak jste Vy sám spokojen s předvedeným výkonem.
“Pro mě osobně to byl trochu speciální zápas, jelikož jsem zápas se Strahovicemi loni v září odnesl těžkým zraněním, po kterém jsem více, než půl roku nekopl do balonu. Gól levou nohou a výhra na venkovním hřišti u takto silného týmu tak byla dobrým zadostiučiněním.”
Myslíte si, že byl zápas se Strahovicemi zatím ten nejpodařenější z celého podzimu?
“Určitě ano. Chceme vycházet ze zabezpečené obrany a vyrážet do rychlých brejků, což se nám v dosavadním průběhu podzimu příliš nedařilo a ve Strahovicích jsme tuto taktiku úspěšně dodržovali, i když nám pomohlo i trochu štěstí.“
Jaké amibce má Hať v této sezóně?
“Vzhledem k šíři i kvalitě kádru je naší hlavní ambicí bezpečný střed tabulky. Podařilo se nám přivést dva kvalitní hráče a jádro týmu zůstalo pohromadě, a tak, pokud se nám vyhnou zranění, tento cíl nebude nedosažitelný.”
Kdo je podle Vás aktuálně největší "tahoun" Vašeho týmu?
“Máme v týmu některé hráče, kteří mají velkou kvalitu, nicméně, neřekl bych, že máme nějakého vyloženě „tahouna". Sázíme na týmový herní projev a výbornou partu, kterou v kabině máme. A právě týmový bojovný výkon je to, na co sázíme a co nám také nejčastěji přinese body.“
Teď pár otázek na tělo... Kdo Vás přivedl k fotbalu?
“Rodiče mě od malička vedli ke sportu, nicméně, nebyl jsem nijak zvlášť talentovaný. Ale parta kluků, se kterýma jsem nastupoval v žákovské kategorii mě motivovala, abych se zlepšoval a nakonec se dostal na jejich úroveň.”
Jakými kluby jste za svou dosavadní kariéru prošel?
“S fotbalem jsem začal v Hati a přes první žákovskou ligu v FC NH Ostrava a druhou dorosteneckou ligu v FC Hlučín jsem se v 18 letech vrátil zpátky domů.”
Kolik gólu se Vám podařilo nejvíce vstřelit v jedné sezóně? Je nějaký, na který rád vzpomínáte?
“Nejvíce gólu jsem dal asi v poslední sezóně v dorosteneckém věku, kdy jsme válcovali soupeře a postoupili do vyšší soutěže. Pokud si správně vzpomínám, vstřelil jsem 38 branek. Nejraději vzpomínám na góly v derby proti Darkovicím.”
Kdo je/byl Vaším fotbalovým vzorem a proč?
“Steven Gerrard. Jsem zarytým fanouškem Liverpoolu FC a tento hráč pro mě vždy byl ztělesněním toho, co na tom klubu i fotbale jako takovém miluju.”
Čemu se rád věnujete, když zrovna nejste na hřišti?
“Jsem dost pracovně vytížen, mám ženu a dvě krásné malé děti, na mimofotbalové aktivity tak zbývá čas pouze mimo sezónu, v zimní přestávce nejčastěji badminton a v letní pauze kolo. Pokud se někdy večer najde trochu času, rád nadělím příděl někomu z kamarádů ve Fifě.“
Máte nějaký zajímavý předzápasový rituál?
“Společně s některými hráči v týmu si před zápasem dáváme alpu s cukrem. Doporučuji vyzkoušet!“

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.