SESTAVA KOLA - 4.kolo Plzeňský | 1.A třída , 2020-2021

Datum kola: 13.09.2020

0

Další kolo nám nabídlo důležité bodové zisky v Sušici a na Košutce, stejně tak zatím bezchybnou jízdu soutěží Petřína, Radnic a Žichovic. Níže je vybraná skupinka hráčů, kteří přesvědčili o zařazení do sestavy kola a jen vy rozhodnete o samotném vítězi.

Vojtěch Suchý má na kontě čtvrtou nulu a v zatím nejtěžším zápase s Bělou měl i dost práce, zejména v závěru s Jarinou a Frankem.

Tomáš Hnídek měl v obraně dost práce s kaznějovským Tichým a svou obrannou činnost zvládl na jedničku.

Pavel Valenta má svou obranou řadu srovnanou a kromě jednoho zaváhání nedovolila domácí obrana soupeři žádných nepříjemností. Sám v závěru hlavou pečetil výhru.

Adam Pivetz byl nejmladší hráč na hřišti, který předvedl bezchybný výkon včetně pohledných akcí a výborně si vedl v soubojích 1 na 1, kdy soupeře obcházel s lehkostí.

Zdeněk Rolko potvrdil svou trefou výhru nad rokycanskou rezervou a v závěru pomáhal při důležité obranné činnosti v oslabení.

Lukáš Brož byl trenérem zvolen hráčem zápasu - byl všude, soupeře na středu hřiště uběhal a vybojoval většinu soubojů ve prospěch svého týmu.

Svéradice kvůli zranění několika hráčů z předchozích zápasů, musely oslovit i starší zkušenější hráče o pomoc. Vlastimil Beránek neodmítl a jak se ukázalo, byl tím rozdílovým mužem zápasu. Na pozici volného podhrotového hráče přihrál na gól, zařídil vyloučení domácího obránce a sám vstřelil vítěznou branku zápasu.

Petra Čadeka, bylo stejně jako Lukáše Brože, celé hřiště. Na svůj věk byl nejpracovitějším hráčem na hřišti.

Jan Smazal vstřelil první branku utkání a po celý zápas brousil postranní čáru hřiště. Připravil několik brankových příležitostí a v sestavě je zaslouženě.

Jan Lavička se v utkání bohatém na góly parádně rozstřílel. Hattrick dovršil "za pět minut dvanáct", čímž pro svůj tým zajistil alespoň bod.

Miroslav Vrhel - návrat do týmu Sušice jaký od něj domácí příznivci očekávali, doplnil i několika asistencemi a byl prakticky u všech branek. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 15.09.2020 10:58 do 16.09.2020 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.