SportFotbal SESTAVA PODZIMU - MSFL , 2019-2020

Datum kola: 12.11.2019

0

Sedmnáct kol Moravskoslezské fotbalové ligy je za námi. Po polovině sezony a před zimní přestávkou se dostalo do výběru nejlepších hráčů podzimu zástupci Blanska, Rosic, Frýdku-Místku, Sigmy Olomouc B, Uničova, Petřkovic, Vrchoviny, Kroměříže, Uherského Brodu a Baníku Ostrava B.

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila párádní odměny pro tři nejlepší.

Partnerem ankety je největší fotbalová speciálka SportFotbal.cz, která připravila parádní odměny pro tři nejlepší.

Martin Doležal - exligový brankář se výrazně podepsal pod vedoucí příčku Blanska. Jeho celek má nejlepší defenzivu v soutěži. Inkasoval pouze jedenáct branek a sám Doležal naskočil k šestnácti zápasům a branek inkasoval deset. Připsal si 11 výher, 3 remízy a 2 porážky. Na svém kontě má 7 nul.

Tadeáš Zezula - stejně dobrou obranu jako Blansko má i nováček z Rosic. Inkasoval rovněž pouze jedenáct branek a překvapil šestým místem. Obránce Tadeáš Zezula naskočil do šestnáctí utkání, viděl dvě žluté karty a pomohl k devíti čistým kontům.

Daniel Bialek - je důležitým členem Frýdku-Místku, protože na podzim nechyběl ani minutu a má výraznou zásluhu na průběžném třetím místě. Bialek vstřelil dvě branky, dostal šest žlutých karet a byl u osmi nul. Celkem Frýdek inkasoval patnáctkrát.

Michal Galus - béčko Sigmy Olomouc se dlouho rvalo o první příčku, ale po nepovedeném závěru jsou spoluhráči Michala Galuse na místě pátém. Sám obránce nevynechal jediný duel, dal dvě branky a třikrát se mu před očima žlutilo. Byl na hřišti v pěti případech, kdy jeho celek nedostal gól a celkem jich inkasoval devatenáct.

Marek Neumann - Petřkovice zakončily polovinu sezony na druhém místě a záložník Odry na tom má velký podíl, protože po odchdu Radovana Lokši přebral roli střelce týmu. Je nejlepším kanonýrem a v šetnácti zápasech nastřílel devět branek.

Jan Ambrozek - uničovský tvořívý střední záložník nevynechal jediný duel. Čtyřikrát se radoval z dosažené branky a pomohl k průběžnému čtvrtému místu. Ambrozek je důležitým hráčem pro rozvíjení útoků a finální přihrávky. I díky své bojovnosti viděl pět žlutých karet.

Martin Sedlo - poslední angažmá v MSFL v Mohelnici se tomuto hráči příliš nepovedlo. Nyní je to odlišné. S Blanskem vede celou soutěž a je důležitým členem základní sestavy. Naskočil do patnácti duelů, když ty poslední dva vynechal vinou zranění. Radoval se ze sedmi branek a neviděl jedinou kartu.

Tomáš Duba - je nepostradatelným členem týmu Vrchoviny. Naskočil do všech zápasů a dal deset branek, což jej činí nejlepším střelcem celku z Nového Města. Ještě aby ne, když vstřelil přesně polovinu branek svého týmu a pomohl mu tak výrazně k pěknému devátému místu. V pořadí střelců se dělí ještě s Teplým, Buchtou a Lokšou o druhou příčku.

Šimon Chwaszcz - nevynechal v dresu Uherského Brodu ještě letos ani minutu. Vstřelil třetinu branek svého týmu. Na kontě jich má osm. Jak moc je důležitý pro svůj tým dokazují i slova trenéra Uničova Dušana Žmolíka, který přiznal, že speciálně na něj se jeho svěřenci připravovali, přesto jim dal dvě branky.

Jan Silný - nejlepší střelec celé MSFL. Udržuje si bilanci jednoho gólu na zápas. Šestnáct startů přetavil ve stejný počet branek, což je více než polovina celého týmu z Kroměříže. Patří mezi často napomínané hráče. Na svém kontě má osm žlutých a jednu červenou, kvůli ní vynechal právě onen jediný zápas.

Radovan Lokša - před sezonou přestoupil z Petřkovic do konkurenčního Baníku Ostrava, kde v tamním béčku plní roli jednoho z nejzkušenějšéch hráčů. Role se ujal velice dobře, protože si přenesl střeleckou pohodu od Odry. Společně s Buchtou je s deseti brankami, na které potřeboval pouze jedenáct startů, nejlepším střelcem týmu a druhým nejlepším střelcem MSFL. Rezervě ligového celku patří sedmá příčka.

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 13.11.2019 20:00 do 15.01.2020 20:00

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.