SportFotbal SESTAVA ROKU - Jihočeský | Prachatice | Okresní přebor sk. A, 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

0

Před námi je poslední kolo OP Prachatice a s ním i ideální jedenáctka soutěže. Soutěž byla dlouhá, náročná a udržet si v ní výkonnost po celou dobu bylo opravdu složité. To je třeba případ nejlepšího střelce soutěže Ivana Šimčíka z rezervy Strunkovic. Ten po vynikajícím podzimu, prožil špatné jaro a tak se nevešel do nejlepší jedenáctky soutěže. Dvojí zastoupení má Vacov B, Husinec, Vitějovice. Po jednom Strunkovice B, Lhenice B, Volary, Zdíkov a Šumavské Hoštice.

V rozestavění 3-5-2 figurují tito hráči

Brankář - 

Miroslav Turek (Strunkovice B) - Jedna z osobností soutěže, kapitán a tahoun týmu s vůdcovskými schopnostmi. Vynikající na čáře a v soubojích jeden na jednoho.

náhradník - Václav Novák (Dub)

 

Obrana -

Richard Sura (Lhenice B) - Zkušený obránce Lhenic B. Dříč, bojovník, srdcař, který neuhne ze žádného souboje. Zodpovědný obránce, který se snaží podporovat ofenzivu svého týmu.

Václav Ludačka (Vitějovice) - Z pozice stopera vstřelil 11 branek. Důrazný a zkušený obránce, výborný hlavičkář s tvrdou střelou. 

Igor Štangret (Husinec) - Kapitán postupujícího týmu. Komplexní obránce, který podává stabilně vysoké výkony. Jeden z nejlepších hráčů v soutěži.

náhradníci - Martin Čtvrtník (Vacov B), Jan Véber (Zbytiny), Rostislav Houška (Lhenice B), Roman Kašpar, Richard Langráf (oba Strunkovice B)

 

Záloha -

Vladimír Svěchota (Volary) - Nejlepší střelec a hráč Volar. Táhne většinu akcí svého týmu. Jsou znát jeho zkušenosti z vyšších soutěží.

Radovan Mach (Vacov B) - Zkušený hráč, který dominuje ve středu zálohy svého týmu. Celou sezonu předvádí kvalitní výkony a je klíčovým hráčem záložní řady mistra soutěže. 

Miroslav Wágner (Husinec) - Nejlepší střelec postupujícího Husince. Neztratí se ani ve vyšší soutěži, kde bude klíčovým mužem ofenzivy svého týmu.

Štefan Kurej (Zdíkov) - Výborný hráč s vyváženou ofenzivou a defenzivou.Hráč se šikovnou levačkou co rozjíždí většinu akcí svého týmu. Velký srdcař a bojovník svého týmu.

Zdeněk Mráz (Šumavské Hoštice) - Tahoun týmu Šumavských Hoštic a nejlepší střelec svého týmu. Ofenzivu má na starosti především on a tým na něho spoléhá.

náhradnící - Jakub Máčl, Radek Doubek (oba Vitějovice), Marek Rosa (Nebahovy), Pavel Lebeda (Zbytiny), Václav Vlášek (Netolice B)

 

Útok -

Gustav Bujok (Vacov B) - Důrazný útočník je postrachem všech obran. Je nejlepším střelcem mistrovského Vacova B.

Miroslav Raušer (Vitějovice) - Nepřijemný a důrazný útočník. Buldok co jde za každým míčem. Je nejlepším střelcem svého týmu.

náhradníci - Ivan Šimčík (Strunkovice), Václav Hovorka (Borová Lada), Pavel Friš (Dub)

 

Ideální jedenáctka byla vybrána na základě zaslaných sestav od fanoušků a zástupců klubů. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Autor:

Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.