SportFotbal SESTAVA ROKU - Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019

Datum kola: 19.06.2019

0

Do sestavy roku byli nominováni hráči v rozestavění 4 - 4 -2.

Jaroslav Hršel - Absolutní jistota v bráně. 11 vychytaných nul z 19 odchytaných zapasů za sezónu hovoří za vše.    

Tomáš Habán - Svými nahrávkami, ale i rozbíjením útoků soupeře je hlavním pilířem našeho skóre, které máme nejlepší v celé soutěži.

Jakub Patloka - Ještě minulou sezónu víceméně jen střídající hráč a letos díky němu byla obrana ještě pevnější! Za mě to je neuvěřitelný pokrok ve fotbalové kariéře a zaslouží si to být v sestavě roku! 

Lukáš Viktorín - Jeho přístup k fotbalu by mu mohli mladší hráči závidět a mohli by si z něho vzít příklad. Nikdy nevyčníval nad ostatní hrou, ale celou sezonu podával nejvyrovnanější výkony a to už mu je přes čtyřicet let a za to mu patří dík. 

 

Daniel Invald - Mladý hráč, který letos vyrostl v základní kamen naší obrany, důrazný, vyhrává souboje a naše obrana se o něj mohla v zápasech opřít.

 

Roman Gančev - Někdejší hráč Žďáru nad Sázavou, který se rozhodl na začátku sezóny přestoupit do míst, kde má své bydliště a to do týmu TJ Sokol Polnička. Podzimní část se ještě tak nějak rozkoukával a seznamoval s týmem, ale na jaře už patřil, troufl bych si říct k nejlepší hráčům ne jen Polničky, ale i k top hráčům třetí třídy. Jeho zapálení a čtení hry bylo opravdu excelentní. Sice se mu branka podařila vstřelit až v předposledním utkání, ale to co po něm bylo požadováno vždy splnil na 100% a myslím si, že pokud bude stále takhle pokračovat příští sezónu bude patřit opět k nejlepším hráčům a možná i jeho statistiky v podobě branek porostou. 

 

Martin Sýkora - Ostřílený hráč, který se vrátil po podzimním zranění a v každém zápase měřínské rezervy vyčníval. Vyznačuje se bojovností a štěstím na odražené míče. Srdcař a bojovník s duší dorostence (dle jeho slov). Nastupuje na pozici středního záložníka a zdobí jej velký fyzický fond. 

 

Stanislav Lahodný - Snad jediný hráč z našeho mužstva, který si odváděl svůj standart. Na jaro se přesunul do pozice defenzivního středního záložníka a jeho výkony byly slušné. Je to jediný hráč, který odehrál alespoň svůj průměr jinak v podprůměrných výkonech našeho mužstva.

Libor Jaroš - I přes to, že odehrál menší počet utkání dokázal vstřelit 5 branek a kdykoliv byl na hřišti bylo cítit, že jsme o dost silnější. Vždy vnesl do hry klid, přesnost a důraz ( viz. jeho jizva na hlavě, která připomíná drsný hlavičkový souboj, po kterém ho z hřiště odvážela sanitka). Pomáhal nám i mimo trávník, ať už jako zaskakujici trenér nebo dobrý rádce a kamarád.

 

Ondřej Ostrýž - Je to nejlepší střelec soutěže a nevím, kdo jiný by měl být v sestavě roku když ne on. Díky jeho 23 gólům jsme skončili druzí a máme možnost si opět kopnout okres.

 

Pavel Kamarád - Pavel se pohybuje na postu útočníka nebo středního záložníka, má obrovský fyzický fond, kterým dokáže pokrýt velkou část hřiště. Je výborný střelec / 16. branek /, ale dokáže plnit i obranné úkoly. Svou formu potvrzuje už delší dobu a patří k nejslušnějším hráčům v soutěži.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2019 20:00 do 01.08.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.