SESTAVA KOLA - 21.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 12.05.2019

0

Sestava 21. kola byla zveřejněna! Podívejte se, jací fotbalisté si místo v ní vybojovali a nezapomeňte posílat hlasy v anketě o hráče kola! Hlasovat můžete každou hodinu až do středečního poledne.

Radek Švarcbek (Planá) – Planá zvládla důležitý zápas o záchranu v Kozolupech, přestože hrála dlouho o deseti. Tlak soupeře ve druhém poločase přestála i díky brankáři Švarcbekovi. Ten přitom není zdravotně stoprocentně v pořádku a chytá tak se sebezapřením.

 

Martin Šinál (Bělá) – Šinál nastoupil ve šlágru kola v Dlouhém Újezdě po delší době na pozici stopera a i na této pozici obstál velmi dobře. Ve stoperské dvojici s kapitánem Tomáškem měl zejména po změně stran co hasit a Bělá také díky jeho výkonu zvítězila 4:2.

 

Tomáš Hruška (Chodov) – Rozjetý Chodov zvítězil 4:2 v Kolovči. Úvodní dva góly zápasu vstřelil právě Hruška.

 

Jiří Zdráhal (Mrákov) – Mrákov rozhodl utkání s Chodským Újezdem krátce po změně stran. Skóre otevřel svým zásahem Zdráhal.

 

Jaroslav Stýskal (Mrákov) – Šest minut po Zdráhalovi se prosadil také nejlepší střelec Mrákova a o vítězi utkání bylo v podstatě jasno. Stýskal má na kontě už 17 přesných tref.

 

Jakub Mižár (Úněšov) – Mižár poslal Úněšov do vedení v utkání na půdě Kdyně. To hosté sice neudrželi, ale nakonec je mohla těšit alespoň výhra v penaltovém rozstřelu.

 

Jiří Závodný (Postřekov) – Na desetigólové demolici Stráže se kapitán Postřekova podílel hattrickem. Na jaře se dostal Závodný do zajímavé střelecké formy.

 

Michael Džugan (Kdyně) – Asi nejlepší hráč současného kádru Kdyně zajistil svému týmu v duelu s Úněšovem alespoň bod. Vyrovnával deset minut před koncem.

 

Marek Gabriel (Krchleby) – Důležitou výhru v bitvě o záchranu si připsaly Krchleby. Ty odehrály proti Chodové Plané výborný první poločas, po němž vedly 3:0 i díky dvěma trefám Marka Gabriela.

 

Radim Ebenhöh (Bělá) – Ebenhöh byl hrdinou šlágru kola! Do sítě Dlouhého Újezdu nastřílel hattrick a Bělá tak díky jeho trefám na čele tabulky soupeři odskočila.

 

Adam Polák (Postřekov) – Postřekov deklasoval Stráž 10:0 a Polák byl se čtyřmi zásahy střelcem zápasu.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 14.05.2019 11:08 do 15.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.