SESTAVA KOLA - 26.kolo ČFL , 2018-2019

Datum kola: 05.05.2019

0

U konce je už 26. kolo ČFL a my vám můžeme představit další jedenáctku kola. Tentokrát padalo množství gólů, takže v naší sestavě převažují střelci. Kdo tedy zářil a bude usilovat o vaši přízeň v hlasování o hráče kola?

Ondřej Čáp - Radotínský gólman opět udržel čisté konto, které pak ještě vyšperkoval dvěmi chycenými penaltami v rosztřelu, čímž zajistil svému týmu 2 body.

Marek Hanuš - Litoměřický bek se spolu se svými parťáky ze zadní linie a zejména znovu skvělým Ordeltem mezi třemi tyčemi postaral o čtvrté čisté konto v řadě.

Rudolf Novák - Stoper Králova Dvoru řídil obranu Cábeliíků na jedničku, díky čemuž udrželo mužstvo trenéra Šilhavého čisté konto. Navíc vstřelil vítězný gól.

Jakub Jarkovský - Kapitán převýšovských fotbalistů svůj tým dovedl k čistému štítu a proměnil i penaltu v rozstřelu, na víc než bod to ale na hřišti Litoměřicka nebylo. 

Pavel Maňák - Kreativní záložník karlovarské Slavie oplývá na jaře kvalitní formou, kterou umí ozdobit i přesnými zásahy. Jedním přispěl k šokující výhře v Zápech v poměru 5:3 pro Vary.

Jan Matas - Řízný střední halv Domažlic patří ke základním stavebním kamenům Jiskry. Svoji pozici potvrdil i v zápase s Benešovem, v němž vstřelil vítěznou branku a zejména ve druhém poločace předvedl stejně jako celý domažlický tým nadstandardní výkon.

Filip Drobílek - Asi nejjasnější hvězda uplynulého kola. Vyšehradský špílmachr se podílel na demolici Brozan hattrickem a na hřišti hýřil aktivitou.

Bohumil Havel - Vzrůstem malý, ale výkonem velký. Velvarský střeďák dirigoval podařené vystoupení svého celku na hřišti obávaného Vltavínu, k jehož porážce 3:1 přispěl asistencí a gólem.

Jan Vejvar - Další Šemík v sestavě kola, tentokrát dvougólový. Střeleckou formu si udržuje na slušné úrovni a těží zejména ze spolupráce s Drobílkem, společně se postarali o 5 gólů Vyšehradu.

David Kůžel - Silný hroťák Králova Dvora patří k velkým hrozbám pro soupeře, nyní to konečně potvrdil i střelecky a dal razítko na výhru Cábelíků na hřišti Ústí nad Orlicí.

Dominik Mandula - Dvougólový útočník Karlových Varů byl ústředním článkem při výhře svého mužstva na hřisti lídra ze Záp.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 06.05.2019 23:08 do 08.05.2019 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.