SESTAVA PODZIMU Vysočina | 1.A třída sk. B, 2018-2019

Datum kola: 16.11.2018

0

Hlasujte pro hráče podzimu! Zvolili jsme rozestavení 3-4-3. Kdo že se vlastně do sestavy podzimu dostal?

Lukáš Trnka, brankář, Budišov

V bráně si jistými výkony zasloužil své místo brankář Budišova Lukáš Trnka, který ve třinácti utkáních dokázal vychytat rovnou šestkrát čisté konto a má velkou zásluhu na tom, že jeho tým má druhou nejlepší obranu v soutěži (14 obdržených branek) hned po Šebkovicích. Bohužel, Budišov má spolu s posledními Novými Syrovicemi nejhorší útok se 14 vstřelenými brankami. I to mu však stačí k tomu, aby okupoval špici tabulky a ztrácel pouhý bod na třetího.

 

David Karásek, obránce, Šebkovice

Právě na nejlepší obraně Šebkovic se do velké míry podílel také David Karásek, hráč se zkušenostmi z vyšších soutěží, se prezentuje důraznou hrou, o které vypovídá také získaný počet žlutých karet – celkem 7. To dělá z pětadvacetiletého hráče, o němž spoluhráči mluví jako o „ztmelovači“ kabiny, druhého nejtrestanějšího hráče celé soutěže.

 

Petr Blažíček, obránce, Vrchovina B

Své místo v trojčlenné obranné řadě najde i Petr Blažíček z Vrchoviny B, jenž celou podzimní část podával stabilní výkony v defenzivní činnosti. I díky tomu se jeho tým nachází na osmém místě, avšak se ztrátou pouhých dvou bodů na místo třetí.

 

Petr Machatka, obránce, Žďár nad Sázavou B

Petr Machatka z pozice kapitána řídí mladé rezervní mužstvo Žďáru nad Sázavou, kde je ve svých jedenatřiceti letech nejzkušenějším hráčem. Do svého zranění na konci půlsezóny podával spolehlivé výkony.

 

Tomáš Vrbka, záložník/útočník, Želetava

Levonohý fotbalista Tomáš Vrbka je opět s devíti góly nejlepším střelcem jeho týmu. Minulý rok ovládl s jedenadvaceti brankami tabulku střelců celé soutěže – povede se mu to i letos?

 

Zdeněk Starý, záložník, Radešínská Svratka

Spolehlivý dříč tvrdil muziku ve středu pole a kromě spousty vybojovaných míčů se připomněl i několika brankami. I díky němu se zatím v Radešínské Svratce nemusí strachovat o boje o sestup – zatím mají blíže ke klidnému středu tabulky.

 

Ivo Koníř, záložník, Dukovany

Iva Koníře asi netřeba blíže představovat – jeden z nejzkušenějších hráčů celé soutěže ve svých dvaačtyřiceti letech stále dokazuje, jak výborný je to fotbalista. S deseti góly druhý nejlepší střelec soutěže, vzor pro mladé…

 

Adam Dúcký, záložník/útočník, Jaroměřice nad Rokytnou

Adam Dúcký a jeho zabijácká forma v této sezóně je jedním z mála světlých bodů pro mužstvo z Jaroměřic. Jeho jedenáct branek znamená necelou polovinu všech branek jeho týmu, i přesto se ale Jaroměřice krčí na předposledním místě tabulky.

 

Miloš Neumann, útočník, Kouty

Nejzkušenějším z útočníků je nejlepší koutecký střelec Miloš Neumann. Jeho týmu se zatím daří nejúspěšněji pronásledovat první Šebkovice a to i díky tomuto desetigólovému, sedmatřicetiletému střelci.

 

Martin Valsa, útočník, Rapotice

Také střelec Martin Valsa, spolu s kapitánem Lašem, výrazně dopomáhají k tomu, aby nováček sezóny z Rapotic zůstal v této soutěži i nadále.

 

Martin Axman, útočník, Jemnicko

Jako na houpačce vypadají výkony Jemnicka. Nejlepším střelcem týmu je útočník Martin Axman, mimo jiné hráč s výborným výběrem místa v šestnáctce. Zatím to jeho týmu stačí na střed tabulky, ale rozdíly mezi týmy nejsou velké, ani bodově, ani výkonnostně.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 16.11.2018 00:20 do 16.01.2019 19:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.