SESTAVA KOLA - 12.kolo Divize E, 2018-2019

Datum kola: 21.10.2018

0

A máme tu opět sestavu kola. A opět střelci a jeden i třígólový. A od této chvíle už mužete hlasovat pro své favority.

FC Slavoj Olympia Bruntál - Jan Urban ml. - v domácím utkání s Havířovem, sestřelil soupeře třemi góly a všechny byly výstavní.

FC Vsetín - Vsetín doma rozdrtil Heřmanice 4:0 a velký podíl na tom měl Daniel Řeřucha, který vstřelil druhý gól utkání. V tomto utkání se také gólově prosadil Patrik Hořelica, který mohl v tomto utkání přidat, minimálně, ještě tři zásahy. 

1. FC Viktorie Přerov - v existenčním utkání musel Přerov v Ústí výhrát. A povedlo se zásluhou navrátilce po zranění Martina Bielka a také výborně hrajícího Michala Zimčíka. A oba také přesně zamířili do sítě ústeckého gólmana.

SFC Opava - Adam Helebrand - stálice opavského celku a opět jeden střelecký zářez ve vítězném utkání s Bohumínem (3:0). A, že domácí odehráli utkání s nulou, tak za to může Adrian Hub, který Bohumínu nedovolil ani korigovat stav utkání.

FC TVD Slavičín - Slavičín si v klidu poradil v Šumperku 0:3. A hned ve čtvrté minutě to začal Daniel Horáček. A toto utkání výsledkově ukončil Vlastimil Juřica. V 67. minutě šel na hřiště a za sedm minut už se radoval ze svého gólu po individuální akci. 

HFK Olomouc - a tady další dobrý tah kouče. 59. minuta a na hřiště vbíhá Marek Schmidt. Stav utkání 1:1 s Hranicemi. Dvě minuty do konce a Schmidt dává branku na 2:1 a hostům z Hranic zbyly jen oči pro pláč.

SK Dětmarovice - když si postaví míč na standardku Karel Skoupý, začíná pro soupeře pohotovost. A tak to bylo i ve Frýdlantu a Skoupý se nemílil. A tak si Dětmarovice vezou z horké půdy cenné tři body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 23.10.2018 10:28 do 24.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.