SESTAVA KOLA - 10.kolo Divize E, 2018-2019

Datum kola: 07.10.2018

0

V 10. kole se nám to nějak rozstřílelo a to je dobře. Diváci si mohli smlsnout na koření fotbalu a to jsou góly. V tomto kole padlo totiž třicetpět gólů, což je průměr více jak čtyři branky na zápas a to už je co říci.

Takže pěkně od kanonýrů největších. Vít Veselý z rezervy SFC nastřílel Přerovu hned čtyři "kousky". Za Opavu se také trefil Eligijus Jankauskas a načal tak brankostroj domácích, který skončil na šesti gólech v síti Přerova. V BFK Frýdlant si pět gólů v síti Bohumína rozdělili dva hráči. Bohdan Velička tři a Jan Hrdlička dva. Hranice se derou do úplného čela tabulky a to i díky Jakubovi Markovi, který se opět trefil a je to již jeho desátá trefa v sezóně. V Holicích v místním HFK mají Ondřeje Bučka, který svůj skvělý výkon uzavřel gólem na konečných 4:2 proti Heřmanicím. Nový Jičín je tam kde je, protože má svém kádru i borce jako je Martin Švec. Tento velezkušený hráč se jedním gólem podílel na domácí výhře 4:0 s Dětmarovicemi. A to samé má Havířov v Tomášovi Wojnarovi, který v Šumperku dal dva góly a tím druhým zachránil pro indiány alespoň bod. A Bruntál? Ten má v rukávu žolíky. Martin Cabal v šedesáté minutě šel na hřiště a za osmnáct minut vstřelil gól, který zajistil Bruntálu bod. FC TVD ..., tak tam je to jasné. Výhra ve Vsetíně 0:1 v deseti. Dá se to, když máte v brance Stanislava Vypušťáka, který vše pochytá, včetně penalty a také Pavla Elšíka, který gól vstřelí.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.10.2018 11:34 do 10.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.