SESTAVA KOLA - 6.kolo Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019

Datum kola: 30.09.2018

0

Máme tu další sestavu kola 1.B třídy sk. A. Nezapomeňte také hlasovat v anketě o hráče kola!

Lukáš Frei (Postřekov) – Postřekov si odvezl z Bělé bod především díky brankáři Freiovi. Domácí sice nejprve dorovnali dvougólové manko, ale vítězný gól jim Frei z mnoha šancí, včetně situací 1 na 1, vstřelit nedovolil.

 

Miroslav Tomášek (Bělá) – Bělá prohrávala s Postřekovem už 0:2, ovšem kapitán Tomášek ji vrátil do hry rychlým snížením, když se prosadil po standardní situaci.

 

Tomáš Hruška (Chodov) – V 6. kole se dařilo ofenzivním hráčům, které jsme tak nuceni zasouvat i do obrany. Jedním z nich je také chodovský Hruška, který pomohl sestřelit Planou dvěma zásahy.

 

Tomáš Ježek (Krchleby) – Stejný případ jako Hruška je také fotbalista nováčka z Krchlebů. Ty nastřílely hned sedm gólů domácímu Úněšovu a Ježek se trefil dvakrát. Svými zásahy završil gólový účet svého mužstva.

 

Marcel Gitta (Dlouhý Újezd) – Marcel Gitta nastoupil do duelu v Chodském Újezdu ažna druhý poločas, přesto právě on zařídil lídrovi tabulky výhru. O vítězství Sparty 3:2 rozhodl krásnou střelou v poslední minutě utkání.

 

Jindřich Pelán (Chodová Planá) – Chodovou Planou táhl za pátým vítězstvím v řadě Jindřich Pelán. Zkušený fotbalista ovládl střed hřiště a hned ve 3. minutě navíc otevíral skóre zápasu.

 

Marek Gabriel (Krchleby) – Gabriel načal jízdu Krchlebů za překvapivě vysokým vítězstvím v Úněšově. Hráč s výbornou kopací technikou otevřel skóre už ve 2. minutě a v 11. vrátil proměněnou penaltou svému týmu vedení.

 

Jaroslav Stýskal (Mrákov) – Mrákov doma vydřel k vítězství 2:1 nad Kdyní. Už v době, kdy domácí hráli bez vyloučeného Váchala, Stýskal vstřelil nakonec klíčový gól na 2:0.

 

Karel Bláha (Krchleby) – Ještě jednou Krchleby. Také Karel Bláha se trefil do sítě Úněšova dvakrát.

 

Constantin Danescu (Koloveč) – Koloveč se ve Stráži chytila, zvítězila tam 7:2. Hned čtyřikrát se prosadil střelec kola, Constantin Danescu.

 

Pavel Chval (Chodová Planá) – Ani v šesté sestavě kola nechybí Pavel Chval. Nejlepší střelec soutěže rozšířil proti Kozolupům své střelecké konto o další dva kousky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 02.10.2018 11:14 do 03.10.2018 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.