SESTAVA KOLA - 29.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 11.06.2017

0

Neuvěřitelné množství 63 branek v 8 zápasech nabídlo předposlední kolo OP Mělník. Není proto divu, že budeme oceňovat především borce s ofenzivními úkoly na hřišti. A protože není místo pro všechny, některé zajímavé výkony tentokrát budou muset zůstat neoceněny.

Jan Vališ, David Chorvát (Vehlovice) - Vehlovice si na závěr sezóny udělaly alespoň trochu radosti vysokou výhrou v Horních Beřkovicích. Vališ i Chorvát se zapsali do listiny střelců.

 

Martin Štolba, Jaroslav Vilda (Vysoká) - Kromě tradičních ofenzivních tahounů tentokrát na Vysoké pálili i jiní - Martin Štolba s Jardou Vildou se postarali o tři ze šesti branek svého týmu.

 

Michal Bricín (Lobkovice) - Jeho tým prohrál a Michal jako brankář dostal 3 branky. I tak si ale za svůj výkon zaslouží pochvalu - Vojkovice byly pro hosty příliš velkým soustem.

 

Martin Prachař (Vojkovice) - Vojkovičtí tentokrát dohráli s čistým kontem a odčinili týden starou ztrátu. Již ve druhé minutě otevřel skóre zkušený Prachař.

 

Lukáš Pazderka (Labský Kostelec) - Dvougólový střelec Labského Kostelce se podepsal pod vysokou výhru 7:1. S nepořízenou odjeli fotbalisté Horních Počapel.

 

Marek Zajíc (Mšeno) - V dresu Mšena se v posledních kolech sezóny objevují i mladí a neokoukaní borci a trenérovi se za důveru odvděčují - střídající Zajíc si připsal premiérovou trefu v OP Mělník.

 

Michal Škrna (Libiš B) - Jak to dopadne, když jde brankář alespoň na pár minut do útoku? Jednoduše - dá gól!

 

Jakub Matějček (Všestudy) - Útočná dvojice Matějček - Podivínský se postarala dohromady o 7 branek do sítě Řepína. Místo v sestavě kola ale zbylo jen na jednoho a los určil, že jím tentokrát bude Jakub Matějček.

 

Matej Klenotič (Pšovka B) - Pšovka B je definitivně zachráněna a zásluhu na tom má i střídající útočník Klenotič. Ten konečně protrhl střeleckou smůlu a navíc zaplní týmovou kasu příspěvkem za kapitánskou pásku. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 11.06.2017 22:04 do 14.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.