SESTAVA KOLA - 28.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 04.06.2017

0

Situace na čele tabulky se komplikuje! Všestudy totiž dokázaly na poslední chvíli strhnout výhru na svou stranu a Vojkovičtí o ni naopak přišli. Rozdíl v tabulce tak opět činí pouze dva body. Na chvostu tabulky má svůj osud nahnutý Řepín, který po prohře ve Mšeně ztrácí na své konkurenty už čtyři body...

Tomáš Landsman, Vladimír Žídek (Hořín) - Hořínští dokázali na svém hřišti zvládnout další zápas, i když to proti zachraňujícím se Dolním Beřkovicím neměli vůbec jednoduché. Dvě branky Žídka a spolehlivý výkon gólmana Landsmana ale stačily na konečnou výhru.

 

René Finkous, Michael Pražák (Vysoká) - Jak už je v zápasech Vysoké zvykem, zápas se zvrtnul ve velkou přestřelku. Z celkových jedenácti gólů hned pět vstřelila nominovaná dvojice hostujících hráčů.

 

Michal Zeman, Michal Gregor (Mšeno) - Fotbalisté Mšena učinili přítrž spekulacím a na svém hřišti poslali Řepín o krůček blíže k III. třídě. Zápas ale ani zdaleka nebyl jednoznačný a domácí museli brankami Zemana, Stejskala a mladého Gregora otáčet až ve druhé půli.

 

Vojtěch Urban (Pšovka B) - Střelecké štěstí se na "Urbyho" zrovna nelepí, jeho práce pro tým je ale už od jeho návratu do sestavy příkladná. V Lobkovicích se zasunul na místo levého záložníka a opět znamenal pro obranu soupeře nebezpečí!

 

Jakub Dohnal (Horní Počaply) - Střídající mladík zařídil pět minut před koncem vyrovnání stavu v zápase proti Vojkovicím. Jeho tým nakonec zvítězil po penaltách a zamotal tak situaci na čele tabulky.

 

Lukáš Tichota (Obříství) - Také Obříství se s Horními Beřkovicemi přetahovalo o výsledek až do posledních minut a nakonec bylo šťastnější. Vítěznou branku vstřelil Lukáš Tichota.

 

Jakub Juklíček (Vojkovice) - Robustní útočník Vojkovic tenokrát ze svého gólového příspěvku nebude mít velkou radost. Domácí totiž dokázaly na obě trefy odpovědět a Vojkovice tak berou pouze bod.

 

Michal Rada (Všestudy) - Všestudy si zápas proti Kostelci výrazně zkomplikovaly, nakonec pro ně ale vše dopadlo dobře. V první minutě nastavení je totiž spasila branka stopera Rady.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 04.06.2017 23:30 do 07.06.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.