SESTAVA KOLA - 29.kolo ČFL , 2016-2017

Datum kola: 27.05.2017

0

Předposlední květnové kolo ještě více zamotal situaci v čele tabulky, naopak se nic nezměnilo v bojích o udržení. Do sestavy kola se probojoval Jakub Krček, který vychytal Tachov či střelec hattricku v Hořovicích, Lukáš Kopecký. Kdo se stane dalším hráčem kola? Hlasujte pro nejlepšího hráče 29. kola ČFL!

Na třetí jarní prohře Tachova se podílel i JAKUB KRČEK, který několika zákroky pomohl udržet Cábelíky ve hře o titul.

Z obránců byl vidět JAKUB ŠPIDLEN z Převýšova, který v obraně přidal svůj díl při remíze s Dobrovicí, nerozhodně skončil i zápas Olympie se Zápy, z domácích řad si na postu stopera nevedl špatně MICHAL DEMETER. Naopak JOSEF LAŠTOVKA nahradil své kolegy z útoku a v závěru zápasu ve Štěchovicích vystřelil Benešovu bod.

Na jaře se do výborné formy dostal LUKÁŠ KOPECKÝ, ze kterého se rodí kanonýr, třemi góly do sítě sestupujícího Hořovicka si upevnil druhou pozici v tabulce střelců. Jedním gólem se prosadil PETR MUŽÍK a odstartoval cestu Domažlic za třemi body z Vyšehradu. RADEK ŽALOUDEK se prosadil v Převýšově a jeho gól nakonec znamenal bodový import do Dobrovice. Zápy sice vedou z Hradce Králové bod, po dvou trefách DOMINIKA VESELÉHO ale Olympii řádně zadělal na problémy.

 

Útočníci se v tomto kole probrali. ELVIS SUKISA MASHIKE hodil za hlavu nevydařený zápas se Štěchovicemi a dvěma góly přispěl k výhře Vltavínu v Táboře. Jirenský PAVEL VANDAS nahradil Melechovského a rozhodl v Písku. KRSTA DORDEVIĆ vystřelil dvěma góly vyrovnání a naději Táborska, jenže na body s Vltavínem to nakonec nestačilo.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 29.05.2017 11:49 do 31.05.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.