SESTAVA KOLA - 21.kolo Královéhradecký | 1.A třída , 2016-2017

Datum kola: 16.04.2017

0

Zápas mezi Roudnicí a Týništěm byl dlouho nerozhodný. Roudnický gólman Jiří Šanda nakonec dokázal udržet čisté konto. Na tento výkon navázali dvěma góly v posledních deseti minutách Šandovi spoluhráči, jmenovitě Lukáš Stoszek, který vstřelil vítězný gól.

 

Kunčice pěti góly přehrály Bílou Třemešnou. Na vysoké výhře se gólem podílel obránce Petr Hantsch. Dvougóloví byli Jakub Mrázek s Jindřichem Laštovičkou.

 

Vysoké vítězství zaznamenali i Černilovští, kteří porazili 5:0 oslabenou Sobotku. Podíl na výhře měl střelec dvou branek, Jan Hrubý

 

Nepolisy v zápase s Tatranem Hostinné těžily z rohových kopů, ze kterých vstřelily všechny tři branky. Skóre zápasu načal v prvním poločase Radek Zámečník a Nepolisy nakonec zvítězily 3:1.

 

Vrchlabí potvrdilo dobrou formu výhrou 6:1 nad Třebechovicemi. Směr za vysokým vítězstvím udal ve druhém poločase Jan Fink, autor vítězného gólu.

 

Fotbalisté Trutnova přišli v zápase s hradeckou Lokomotivou o dvougólové vedení, díky dvěma trefám Patrika Doubice se přesto radovali z výhry 3:2. 

 

Skóre zápasu ve druhém poločase na svoji stranu strhli hráči Třebše, kteří porazili Úpici 5:1. Výhře pomohl Jakub Zeman, který se postaral o vítěznou branku svého týmu a navázal na tříminutovou pasáž, během které se Třebeš prosadila hned třikrát. 

 

Vysokou výhru zaznamenali fotbalisté Náchoda, kteří porazili čtvrtý Nový Hradec 6:0. Na vítězství se velkou měrou podílel autor hattricku, Jan Plšek.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 17.04.2017 11:19 do 19.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.