SESTAVA KOLA - 20.kolo Středočeský | Mělník | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 09.04.2017

0

Stejně jako v minulém kole, i tentokrát byly k vidění velmi vyrovnané zápasy, ve kterých nepadalo mnoho branek. Jedinou příjemnou výjimkou byl duel Vysoká - Vehlovice, kde se střelci obou týmů opravdu utrhli ze řetězu. Na čele tabulky Všestudy po výhře na hřišti Libiše B zvýšily svůj náskok o další bod. Na konci tabulky se naopak začíná dělat mezera před čtveřicí týmů...

Ivo Lorenc, Martin Samek (Všestudy) - Všestudy zvládly další důležitý a těžký zápas, k čemuž tentokrát musel přispět několika skvělými zákroky i jejich brankář Lorenc. Střídající Martin Samek pak v závěru pojistil vedení svého týmu brankou na 0:2.

 

Michal Kettner, Tomáš Vágner (Vysoká) - Fotbalisté Vysoké si určitě představovali zápas proti Vehlovicím o něco klidněji. Nakonec museli na výhru nastřílet hned 5 branek, z nichž hned o 3 se postarala nominovaná dvojice hráčů.

 

Jiří Černý (Kostelec) - Kostelečtí fotbalisté vybojovali další bod proti velmi silnému soupeři, k čemuž svým výkonem přispěl i Jiří Černý. Ten se kromě toho blýskl i pěkným činem fair-play, o kterém se více dočtete v reportáži o utkání.

 

David Dvořák (Řepín) - Zkušený střelec táhne svůj tým za záchranou! Trefil se i v dalším zápase - tentokrát dokonce dvakrát - což Řepínu stačilo na výhru 3:2 proti rovněž sestupem ohrožené Pšovce B.

 

Jakub Žižka (Dolní Beřkovice) - Dolní Beřkovice zabraly v pravou chvíli - v derby proti Horním Beřkovicím. Na výhru jim stačil jediný vstřelený gól Jakuba Žižky. A když si druhou branku vstřelili hosté sami, bylo o vítězi rozhodnuto.

 

Tomáš Bláha (Pšovka B) - Mladá výpomoc z dorostu se ukázala ve výborném světle a vstřelila i branku. Ta hostům ale nakonec na body nestačila...

 

Martin Wasyliw (Mšeno) - Mšeno s návratem Wasyliwa do sestavy ještě zvýšilo svou útočnou sílu a tentokrát to odnesl soupeř z Horních Počapel. Jeho trefa po změně stran pečetila výhru na 2:0.

 

Jakub Hovorka (Obříství) - Střelec Sokola se probudil v pravý čas. Hosté ve Veltrusech potřebovali pro větší klid bodovat, a to se jim právě díky jediné Hovorkově trefě povedlo stoprocentně.

 

Richard Polanský (Hořín) - Také Hořínu ke zlepšení nálady pomohla vydřená jednogólová výhra, o kterou se hned v úvodu zápasu postaral jeho střelec Polanský. Po změně stran pak domácí hubený náskok ubránili a získali tři body.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.04.2017 21:55 do 12.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.