SESTAVA KOLA - 16.kolo Plzeňský | Tachov | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 09.04.2017

0

Třetí hrací jarní víkend je za námi, výsledky už známe, další jedenáctka kola je kompletní a Vy si opět nesmíte nechat ujít příležitost rozhodnout o tom, který z jejích členů se stane největší hvězdou kola. Tentokrát jsme pro Vás sestavu připravili ve formaci 4-4-2. Hlasovat můžete jako vždy až do středečního poledne. Průběh hlasování si rozhodně nenechte ujít a svými hlasy sami přispějte tomu, kho byste si přáli vidět na nejvyšším stupínku.

Zástupci týmů:

Sokol Černošín: Černošín sice prohrál o víkendu ve Stráži, ale odehrál famózní utkání a za svůj výkon se rozhodně nemusí stydět. Černošín držel dlouho ve hře brankář Aleš Kozelka, který dokonce lapil i penaltu. S ním se do sestavy probojoval také velmi aktivní Jan Solový, který nechal na hřišti oěpt vše.

Jiskra Bezdružice: I Bezdružice se musely o víkndu sklonit, když prohráli v Sedlišti. Do sestavy se dostal alespoň hrající trenér Jan Michalčák, který musel naskočit na hřiště a pomoci týmu v obraně. A odvedl velmi dobrou práci.

Tatran Přimda: Přimdský kapitán Jiří Karásek se postaral v neděli o jediný zásah svého týmu, který rozhodl o jeho výhře 1:0 nad lepším Lomem. Jiří navíc odehrál výborný defenzivní zápas.

Čechie Halže: Halže v neděli padla, přesto i ona najde v sestavě svého zástupce. Výborný zápas odehrál obránce Ladislav Kormoš, který dal kšickým hráčům pořádně zabrat.

Motor Záchlumí: O senzaci kola se postaral Motor a do sestavy se probojoval i jeden jeho zástupce. Milan Koníček nechal na hřišti srdce. Svou obranu řídil skvěle a bránil jak jen mohl. A byla z toho senzační výhra nad lídrem.

Dynamo Studánka: Studánka o víkendu hrála fantasticky a koletkivním výkonem naprosto rozdrtila Stříbro. Nejlepší výkona ale podal Martin Hladík, který létal v záloze tam a zpět a ještě k tomu přidal i branku.

Sokol Kostelec: Kostelec má na svém kontě velmi smutnou prohru v Záchlumí. V první půli sice nevyčníval asi nikdo. Ve druhé se ale tým zvedl, a to zejména díky výborné hře Michala Steinera, který řídil hru hostů a skvěle rozděloval balóny.

Sokol Lom: Lom v neděli přehrál Přimdu, ale přesto nezískal ani bod. Výborným výkonem se ale blýskla nová zimní posila Lomu, Yuri Kalynich, který zápas poctivě odmakal a nikdo si jej nemohl nevšimnout.

Staré Sedliště: Staré Sedliště si dokázalo překvapivě poradit s Jiskrou a výrazně k tomu pomohly dva zásahy Petra Fojtíčka, který odehrál fantastický zápas a obránci Jiskry na něj budou nejspíš ještě dlouho myslet.

Sokol Stráž: Stráž v sobotu šťastně vyhrála opticky remízové utkání proti Černošínu. V tom rozhodla jediná branka z konce utkání, kterou zajistil kanonýr Miloslav Jedlička. Celý zápas hrál výborně a měl ještě několik dalších šancí. 






Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 09.04.2017 19:56 do 12.04.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.