SESTAVA KOLA - 14.kolo Středočeský | Nymburk | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 26.03.2017

0

Po zimní odmlce Okresní přebor Nymburk může opět zvesela pokračovat. Diváci viděli jak bezbrankové remízy, tak gólové hody - a při obou typech utkání jsme mohli sledovat některé vyjimečné hráče, kteří na trávníku převyšovali všechny ostatní. Tito plejeři se dostali do naší sestavy kola a je jen na vás, kterého zvolíte nejlepším hráčem tohoto víkendu!

Do branky jsme zvolili Jiřího Kumstýře. v dresu Rožďalovic uhájil proti Běrunicím čisté konto a na vítězství 4:0 měl velký podíl. Po hodině hry zamezil ještě za stavu 2:0 případnému kontaktnímu gólu, když chytil pokutový kop.
Do obrany obsadíme dvojici Ostré B, která přejela tým TJ Liblice nad Cidlinou vysoko 8:1. Jak Vojtěch Jan, tak Tomáš Cabrnoch nejen že předvedli takřka bezchybné obranné výkony, ale navíc oba rozvlnili síť soupeře. Jedním z pracovitých obránců, kteří se navíc gólově prosadili, byl i Jaroslav Blažek z Městce Králové. Při vítězství nad Přerovem nad Labem 4:0 otevřel skóre krásnou ranou z přímého kopu. Do obrany jsme vedle něj postavili dalšího hráče Městce, který předvedl nadstandardní výkon, Ondřeje Černovského.
Kostelní Lhota remizovala v nepříliš záživném utkání s Kovanicemi 0:0. Jednu z nejvýraznějších person utkání představoval dobře hrající hostující Aleš Hobort, ačkoli vůbec poprvé odehrál v soutěži devadesát minut. Všejany také jen remizovaly, a to na půdě Seletic. Nejlepším hráčem hostí byl Michal Hanuš, který jakožto předstoper dobře odváděl "černou práci" a rozehrával některé útočné akce. V dresu Opočnic se tradičně dobře prezentoval běhavý Jan Rychlík, který vytvářel četné šance. Ačkoli Ostrá nasázela soupeři 8 gólů, jako jediný se dvakrát prosadil obávaný střelec Jiří Dozorec.
Jediný hattrick kola má na kontě Dominik Hora z Rožďalovic. Posunul se díky němu na čtvrté místo v tabulce střelců. Jedním z největších dříčů tohoto kola se stal jednoznačně městecký Miroslav Velenský. Obětavý výkon navíc korunoval vstřelenou brankou.

HLASUJTE V ANKETĚ O HRÁČE KOLA A POMOZTE SVÉMU FAVORITOVI KE ZVOLENÍ!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 26.03.2017 20:52 do 29.03.2017 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.