Hráčem 14. kola, Okresní přebor Nymburk, se stává...

Datum kola: 26.03.2017

I v tomto kole jste mohli hlasovat pro tu nejlepší jedenáctku. Hlasování je ukončeno a vzešel z něj jeden vítěz. Kdo vyhrál? Přečtěte si tento článek!

Výsledky hlasování



Jiří Kumstýř

45%

Na třetí příčce se se šesti procenty hlasů umístil Ondřej Černovský, defenzivní hráč Městce Králové, který se v zápase proti Přerovu nad Labem prezentoval důrazem v osobních soubojích, přesnými obrannými zákroky a kvalitní rozehrávkou.
O celých třicet procent více z celkového počtu hlasů získal Miroslav Velenský, taktéž z Městce, a to především za svou obdivuhodnou píli, snahu a chuť "roztrhat se" pro tým. Vynikající výkon v útoku navíc korunoval vstřelenou brankou.
Vítězem hlasování je s 45 procenty hlasů Jiří Kumstýř. Brankář Rožďalovic přerušil městeckou nadvládu v anketě především díky čistému kontu (při vítězství 4:0 proti Běrunicím) a chycené penaltě za stavu 2:0, kdy zabránil případnému kontaktnímu gólu soupeře.
V pátek přineseme rozhovor s hráčem kola a Vy opět nezapomeňte za týden hlasovat pro své oblíbence!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
2. Miroslav Velenský 36%
3. Aleš Hobort 6%


0

Máme za sebou první jarní kolo a s ním i novou nejlepší jedenáctku víkendu. Z ní jste, jak je již dobrým zvykem, mohli zasíláním hlasů volit své favority na zisk ocenění pro hráče kola. Mezi jedenácti vyvolenými figurovali díky vysokým výhrám rovnou tři fotbalisté z Městce Králové a dva z Ostré B, ale na své si přišli i fanoušci dalších klubů.
Jak tedy celé hlasování dopadlo?

Související články

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.