SESTAVA PODZIMU - ČFL , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

0

Kdo byl na podzim ve formě a táhl své týmy stabilními, výbornými výkony? Tady je náš ideální výběr podzimní části sezóny! Koho zvolíte za Hráče podzimu?

BRANKÁŘ:

Luděk Frydrych (Olympia HK, 29 let) - V 17 podzimních zápasech měl  7 čistých kont. Vedle útočníka Jukla nejvýraznější opora hradeckého ambiciózního nováčka.

 

OBRANA:

Michal Hell (Králův Dvůr, 25 let) – Spolehlivá součást třetí nejlepší obrany soutěže.

Jiří Petrů (Zápy, 31 let, 9 gólů) – Z pozice stopera nejlepší střelec Záp! Zasloužily se o to hlavně s jistotou proměňované penalty. Nechyběl ani minutu!

Ondřej Kejha (Jirny, 33 let, 1 branka) – Kapitán lídra tabulky přispěl k titulu půlmistra soutěže kvalitními výkony, byť začátek soutěže promeškal, rychle se dostal zpět do formy.

 

ZÁLOHA:

Ladislav Volešák (Vyšehrad 32 let, 4 branky) – Ve Vyšehradě na exligového fotbalistu spoléhají. Čtyři branky dal, na další, díky skvělé kopací technice, asistoval.

Jan Matas (Tachov, 25 let, 6 branek)  - Přesunul se z pozice stopera na defenzivního středního záložníka, nasázel hned šest gólů, z nich některé z nich byly velmi důležité. Vůdce týmu.  Dvakrát vyhrál anketu o Hráče kola, z tohoto pohledu je tedy favoritem podzimního hlasování.

Petr Mužík (Domažlice, 29 let, 1 branka) - Kapitán týmu se na podzim proměnil v asistenta, na hřišti prakticky nechyběl, sám dal sice branku jen jednu, ale ofenziva Domažlic v něm má velkou zbraň. Objevoval se i v sestavách kola, jednou se stal Hráčem kola.

Lukáš Kopecký (Chrudim, 25 let, 9 branek) – Nejlepší střelec Chrudimi, který umí vypálit z dálky i se prosadit technicky.

 

ÚTOK:

Marek Volf (Dobrovice, 24 let, 12 branek) – Dobrovice v útoku bez Volfa? To by nemohlo fungovat! Druhý nejlepší kanonýr soutěže dal 12 z 33 branek týmu.

Aleš Melechovský (Jirny, 26 let, 17 branek) – Obdivuhodný počin – sedmnáct branek za podzim – lídr tabulky střelců! K tomu pomáhá týmu svou aktivitou, bojuje o každý míč, napadá a dostává soupeře pod tlak.

Tomáš Bastin (Převýšov, 24 let, 10 branek) – Desetigólový zabiják táhne Převýšov k umístění v horní polovině tabulky.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.