SESTAVA PODZIMU - Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

4

Je tu sestava podzimní části!!!

Jan Květoň: Jan Květoň chytá za SK Viktorii Úlici. Květoň předváděl skvělé výkony a několikrát se dostal do sestavy kola, jednou se stal i jejím vítězem!

 

Jakub Kříž: Jakub Kříž hraje za TJ Sokol Trnovou. Kříž podával vyrovnané výkony a proto se dostal do nominace do TOP11 podzimu!

Václav Ježek: Obránce v týmu TJ Sokol Kralovice B. Václav Ježek byl spolehlivým bekem, jednou dokonce vyhrál hlasování o hráče kola!

Michal Hackr: Michal Hackr reprezentuje Slavoj Žihli B. Hackr měl dobrý podzim, připsal si několik důležitých branek a svůj tým několikrát podržel.

 

Jakub Mižár: Jakub Mižár je jedním z nejlepších hráčů podzimu. Třikrát vyhrál hlasování o hráče kola a po právu je tedy ve výběru jedenáctky podzimní části!

Martin Straka: Martin Straka hraje za Spartu Sulkov. Martin Straka se několikrát skvěle prezentoavl, například hat trickem proti Nekmíři.

Daniel Randa: Daniel randa je záložníkem ve službách Úněšova. Randa se stal vítězem ankety o hráče kola, k tomu posbíral několik důležitých branek a to zapříčinilo jeho post v jedenáctce nejlepších!

Antonín Los: Antonín Los hraje za Baník Kamenný Újezd. Los byl několikrát za své výkony nominován do sestavy kola, nikoho tak nepřekvapí, že je i v naší jedenáctce podzimu!

Pavel Hanzlíček ml.: Pavel Hanzlíček Mladší je silnou oporou Sokolu Dobříče. Hanzlíček se několikrát objevil v sestavě kola, dvakrát skončil i na bedně!

 

Patrik Eger: Patrik Eger je největším kalibrem III. třídy OP Plzeň - Sever. Za 13 kol nastřádal 29 vstřelených gólů a suveréně tak vede tabulku střelců! Dosáhne na konci sezóny magické padesátky?!

Jan Cvachouček: Jan Cvachouček je dalším útočníkem, který své soupeře nešetří. Na kontě má aktuálně 21 gólů a je na druhém místě v tabulce střelců. Je asi jedninným hráčem schopným sesadit Egera z trůnu!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
1. 2. 2017 02:35
redakce fotbalunas.cz
Příčítají se hlasy. Na základě jejich celkového počtu je kalkulován procentuální podíl pro každého jednotlivého hráče.
25. 1. 2017 22:40
Dobry vecer,pres den se pricitaji 3 desetiny a vecer 2 desetiny?
8. 1. 2017 01:30
redakce fotbalunas.cz
Dobrý večer Petro, pokud někdo má hodně příznivců a ještě se například hromadně v klubu dohodnou, že svého kandidáta podpoří i jejich šírší okolí, mohou být skoky v procentech poměrně výrazné. Pokud bychom zaznamenali v hlasování něco nesportovního, podezřelé hlasy odebereme. V krajním případě můžeme sáhnout až k úplnému vyřazení hráče z hlasování. Proto apelujeme, ať všichni hlasují v rámci fair play. V opačném případě se mohou připravit i o postup do finálového kola.
7. 1. 2017 22:37
Nevím jak probíhá to vaše hlasování,ale nepřijde mi to regulérní sleduji to velmi podrobně a není možné takové 1 minutové skoky v procentech.