SESTAVA PODZIMU - Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 01.12.2016

2

Přestože okresní soutěž ČK momentálně není nikým spravována, tak i ona má svou sestavu nejlepších fotbalistů podzimu. Hlasujte od 1.12. do konce ledna 2017. Všem nominovaným držíme palce a autorovi fotek děkujeme!

Brankář:

Martin Dobrovodský, SK Větřní B

Pro Martina sezona nezačala příliš dobře, když ze dvou utkání inkasoval dvanáct branek, ale poté se dostal do výborné formy. V pátém kole vynuloval ostrostřelce z Lipna a nulu si také připsal proti rezervě Vyššího Brodu. V mnoha utkáních byl Martin svému týmu velkou oporou a zaslouží si být v sestavě podzimu.

8 zápasů

17 inkasovaných branek

1 žlutá karta

 

 

Obránci:

Jakub Zatloukal, FC Velešín B

Stoper půlmistra z Velešína odehrál výborný podzim. Nedostal žádnou žlutou kartu, což je na stopera skvělá bilance. Svým sokům nedal dýchat a gólově nechal zazářit pouze osm z nich. 

5 zápasů

0 vstřelených branek

bez karet

 

Vlastimil Březina, FC Lipno nad Vltavou

Kapitán lipenského celku tradičně podává skvělé výkony, které mu tentokrát vynesly nominaci do sestavy podzimu. Březina odehrál sedm utkání, v nichž nedostal jedinou žlutou kartu. Výborná bilance! Od svého klubu získal ocenění pro nejlepšího hráče klubu.

7 zápasů

0 vstřelených branek

bez karet

 

Luboš Mišovič, TJ Sokol Benešov nad Černou

Kapitán a obránce Benešova je velmi zkušeným stoperem a základním stavebním kamenem benešovské obrany. Pokud ho má Benešov v sestavě, tak je pro útočníky soupeře velmi těžké přes něj přejít. Je výborný jak ve vzduchu, tak i na zemi.

5 zápasů

0 vstřelených branek

1 žlutá karta

 

Záložníci:

Martin Kotlár, FC Romo Český Krumlov

Velmi ofenzivně laděný záložník či útočník českokrumlovského Roma je nejlepším střelcem soutěže. Svými individuálními schopnostmi obejde bez potíží téměř každého protihráče. Vyniká svou tvrdou střelou, driblingem, ale i fotbalovým myšlením, a to ho dělá výborným fotbalistou, který má určitě na víc než na III. třídu. Martin vstřelil úctyhodných sedmnáct branek v sedmi zápasech a vstřelil čtyři hattricky, což je neuvěřitelná statistika. Vyššímu Brodu B a Větřní B dokázal dokonce vstřelit čtyři branky.

7 zápasů

17 vstřelených branek (nejlepší střelec soutěže)

2 žluté karty

 

Nicolas Kotlár, SK Větřní B

Nicolas se vrátil do svého mateřského klubu a pendluje mezi „áčkem“ a „béčkem“. Oběma týmům má co nabídnout a hraje vždy nejlépe, jak umí. Je mozkem týmu a dokáže také vsítit branku. Za „béčko“ se mu to povedlo letos třikrát.

5 zápasů

3 vstřelené branky

bez karet

 

Daniel Kudláček, FC Velešín B

Dan dostal nominaci od svého spoluhráče Filipa Schneidera. Hraje střední zálohu, takže u něj začíná většina útoků Velešína. V šesti zápasech vstřelil jedinou branku a od rozhodčích si vysloužil tři žluté karty.

6 zápasů

1 vstřelená branka

3 žluté karty

 

Milan Víšek, FC Lipno nad Vltavou

Záložník či útočník. Podle toho kam ho trenér postaví, tam Milan zahraje a vždy výborně. Vstřelil šest branek svého týmu v sedmi utkáních a viděl jednu žlutou kartu. Hornímu Dvořišti vstřelil dokonce hattrick. Společně se svým spoluhráčem Panským tvoří obávanou útočnou dvojici.

7 zápasů

6 vstřelených branek

1 žlutá karta

 

 

Útočníci:

Stanislav Přívratský, TJ Sokol Benešov nad Černou

Standa si drží formu, kterou získal v loňské sezoně. Letos je s deseti góly druhým nejlepším střelcem soutěže. Pokud má svůj den, dokáže doslova zničit svého soupeře. Na podzim to poznal například výběr SK Větřní B, kterému Přívratský vstřelil čtyři branky.

8 zápasů

10 vstřelených branek

bez karet

 

Ondřej Panský, FC Lipno nad Vltavou

Jestliže loni měla soutěž dvojčata Dědič – Novotný, tak letos má Panského s Víškem. Oba dva jsou v sestavě podzimu a svůj klub táhnou za postupem. Lipno sice ztrácí sedm bodů na Velešín B, ale na jaře může být vše jinak. Ondra vstřelil šest branek v sedmi zápasech a jednou dokonce vstřelil hattrick, bylo to do sítě Rožmberku.

7 zápasů

6 vstřelených branek

1 žlutá karta

 

Jaroslav Plosz, TJ Sokol Horní Dvořiště

Útočník Horního Dvořiště vyniká skvělou střelou, ale také umí vymyslet geniální přihrávku. Na podzim vsítil devět branek v osmi zápasech a dokázal vstřelit dva hattricky. Přičemž jeden z nich vylepšil ještě o jednu branku. 

8 zápasů

9 vstřelených branek

2 žluté karty

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 01.12.2016 12:00 do 31.01.2017 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
18. 2. 2017 08:19
Dobrý den,
Výsledky Top11 z celé republiky budou vyhlášeny v pondělí.
14. 2. 2017 19:14
Dobrý večer,zajímalo by mě kdy budou nějaké oficiální výsledky,co se týče sestavy podzimu??Jestli tedy nějaké vůbec budou????