SESTAVA KOLA - 11.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 23.10.2016

0

Je za námi 11. kole III. třídy skupiny B a tradiční sestava kola. Pokud je v sestavě váš favorit nezapomeňte mu posílat hlasy do středečního poledne.

V brance musel zaskakovat za své zraněné spoluhráče Dušan Mlýnek z Lišova B a na hřišti Nových Hodějovic, udržel čisté konto. Za svá záda za přispění tyče nepustil, ani pokutový kop Šímy.

 

V obraně hrál velmi dobře Kamil Loula z Rudolfova B, kterého v průběhu zápasu ze hry vyřadilo zranění. Jiří Homer z Ledenic B se pak jednou trefou podílel na překvapivé výhře na Včelné. Dobrý výkon a uklidňují druhou branku v úvodu zápasu s Vrábčí, pak zaznamenal Andreas Kolář z Mladého B. 

 

Povedený zápas pak odehrál i Milan Pexa z Rudolfova B, škoda pro jeho tým, že branka na 2:1, nakonec vítězná nebyla. Jestli se může Římov o někoho opřít je to duo Martin Kollár a Filip Kukačka. Nejen góly, ale výkony táhnou svůj tým neohroženě na prvním místě tabulky. Pavel Schuster z Mladého pak pečetil vítězství svého celku, proti neškodné Vrábči.

 

Ledenice definitivně rozhodly zápas na Včelné, až v závěru zápasu. Jednou brankou se na tom podílel i útočník František Kopecký. Jan Míka z Lišova B, krásně našel svého strýce Kopačku, který zvyšoval vedení hostí na rozdíl dvou branek. Navíc po jeho přihrávce se pískal i pokutový kop. Nestárnoucí elegán fotbalových trávníků z Černého Dubu, to je to právě přizvisko pro snajpra Davida Schneidera. Ten svými dvěma góly zařídil překvapivý, leč zasloužený bod, ze hřiště Rudolfova B.

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 24.10.2016 12:50 do 26.10.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.