SESTAVA KOLA - 5.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 17.09.2016

0

Prvních pět kol je už za námi. V posledním kole byla většina zápasu opravdu vyrovnaná a Vy se teď pojďte podívat na jedenáctku těch nejlepších. Svého favorita nezapomeňtě podpořit hlasem.

Adam Fabián - Brankář Stodu odchytal výborné utkání. Soupeř měl poměrně dost šancí ale Adam za svá záda pustil jen jednu a pomohl tak k výhře 2:1. Díky níž Stod opustil poslední příčku tabulky.

 

David Regner - Svědomitý výkon mladého obránce pomohl Merklínu zdoalt Kasejovice. David nejen že si plnil své defenzivní úkoly, ale také pomáhal zakládat rychlé brejky.

 

Rudolf Ostříž - Smolivec dokázal porazit Předenice nejtěsnějším rozdílem. To by samozřejmě nebylo možné bez zodpovědného výkonu obrany v čele s Rudolfem.

 

Jan Fiala - Zdemyslice sice prohrály ve Stodě ale určitě nebyli horším týmem. Jan tomu pomohl kvalitním výkonem v obraně a navíc jeho branka dlouho znamenala remízový výsledek. 

 

Marián Velich - Nepomuk po většinu zápasu přehrával Radkovice. Přesto ale domácí obrana fungovala dobře a držela naděje na body. Velký podíl na tom měl i Marián. 

 

Tomáš Kydlíček - Dobřany jsou v posledních zápasech nepříjemný soupeř pro každého a to poznala i Losiná. Tomáš Kydlíček dokázal v zápase vstřelit dvě branky. Na body bohužel nestačily. 

 

Petr Velíšek - Klášter dokázal vyhrát těžký zápas v Hradci. Petr k tomu pomohl hezkým gólem a byl zvolen hráčem zápasu. 

 

Karel Kalný - Karel má spolu s brankářem asi největší podíl na tom, že Stod zabral a porazil Zdemyslice. Na jeden gól přihrál a druhý dokázal dát sám. 

 

Martin Veleman - Losiná doma střílí hodně branek, což se potvrdilo i tentokrát. Neustálou hrozbou pro obranu soupeře byl v tomto zápase Martin Veleman. Svůj výkon navíc korunoval dvěma góly.

 

Vilém Bednář - Chotěšov je doma velice silný, nyní to poznaly Žinkovy. Svůj vysoký standart si odehrál i Vilém, který také svou brankou otevřel skóre zápasu. 

 

Jiří Slach - I když Jiří už v základní sestavě moc nenastupuje, přesto mu nelze upřít velikou kvalitu a čich na góly. Jako střídající hráč dokázal jedinou brankou zápasu rozhodnout o vítězství Nepomuku. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.09.2016 18:53 do 21.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.