SESTAVA KOLA - 6.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 18.09.2016

0

6. kolo III. třídy skupiny B je za námi a hlasování o Muže kola před námi. Po víkendu přinášíme tradiční sestavu kola, kde mají po další nadílce největší zastoupení hráči Římova. Pokud najdete v sestavě svého favorita nezapomeňte mu posílat hlasy do středy do 12:00!

V brance si vychytal místo Karel Brůha z Trhových Svinů B. Ten na podzim podává velmi dobré výkony a podruhé si připsal čisté konto. Tentokrát na půdě Mladého B.

 

V obranné trojici se nachází oba zástupci z Vrábče, David Seethaler a Miroslav Halmich. Sestava je opět plná spíše ofenzivních hráčů a tak se autoři dvou ze tří branek svého týmu objevují v obraně. Čistokrevným obráncem pak je zkušený Petr Maršán z Římova, který si pohlídal veškére útočné náznaky nováčka ze Včelné. 

 

Přetlak útočníků v naší sestavě kola, poslal do zálohy autora dvou branek Marka Sládka z Rudolfova B. Jelikož byl jediným střelcem svého týmu a domácí Lišov B se trefil pouze jednou, ukázali se jeho dvě trefy, jako vítězné. Podobným způsobem se dařilo v záloze i Pavlu Maršíkovi z Římova. Ten se dvěm góly podílel na kanonádě do sítě Včelné. Ačkoli to může znít dosti podivně, při pohledu na Ngoga Duong Nguyena z Rudolfova B,  tak podle slov trenéra Krýdla, odvedl Davídek, jak mu přezdívají spoluhráči, poctivou černou práci v záložní řadě a vysloužil si nejen pochvalu od trenéra, ale i nominaci do sestavy kola. Dalším hráčem naší sestavy je David Tisoň ze Slavče, který větral hostující obranu Hodějovice. Jednou asistencí a gólem v závěru utkání se podílel na zasloužené domácí výhře.

 

V útoku je pak těžká palebná síla. Hattrick do sítě Mladého B nasázel Jiří Valter z Trhových Svinů B. Stejně si vedl i Jakub Brousek ze Slavče, který třemi góly pokořil obranu Hodějovic. A do třetice autor hattricku Jaromír Štrajt z Římova, který řádil doma proti Včelné. 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 19.09.2016 14:54 do 21.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.