SESTAVA KOLA - 2.kolo Plzeňský | Plzeň - Sever | III. třída , 2016-2017

Datum kola: 04.09.2016

0

Je tu sestava pro druhé kolo III. třídy OP Plzeň - Sever!!

Kdo hrál nejlépe? Kdo byl strikerem týdne?

 

Čtěte a dozvíte se!!

BRANKÁŘ:

Jakub Bouda: Chytá za TJ Slavia Úněšov. O víkendu vychytal nulu a pomohl tak svému týmu uhájit ten nejmenší možný náskok, jaký lze mít. Slavia doma totiž vyhrála "jen" 1:0.

 

 

OBRÁNCI:

Miloš Janout: Brání pole za TJ Sparta Sulkov. Ve víkendovém souboji s Manětínem rozhodovala každá chyxba, zápas skončil po přestřelce 5:4 pro Spratu. Janout jich moc neudělal a navíc přispěl gólem, tudíž si místo v sestavě kola zaslouží.

Jiří Webr: TJ Sokol Trnová, kterou Webr reprezentuje, sice o víkendu s Viktorií padla, Jiří ale přispěl svému týmu gólem avelkou snahou, proto se vešel do naší jedenáctky...

Jan Květoň: V sobotu nasázel bek Viktorie hattrick na hřišti Trnové, velkým dílem tak napomohl k výhře hostů 6:3...

Petr Chalupa: TJ Tatran Třemošná, klub, který Chalupa zastupuje, o víkendovém klání přemohl Nýřany 3:2... A vstřelil vítězný gól, takže si tím získal místo v naší sestavě.

 


ZÁLOHA:

Petr Sekerák: TJ Sokol Manětín doma sice těsně padl (4:5), Petr Sekerák ale dokázal dvakrát prostřelit gólmana a tak si tím vystřelil místo v TOP 11 tohoto kola...

Daniel Králík: Daniel byl stěžejním střelcem svého týmu v posledních sekundách zápasu mezi Manětínem a Spartou... V 90. minutě totiž vsítil vítězný gól a zajistil tak svému celku tři velmi šťastné body..

Marek Routschka: Marek a jeho tým - TJ Dioss Nýřany "B" - sice o víkendu prohráli, ale nechybělo mnoho a zápas by šel do penalt. A to i díky Markově trefě, která ho taky vyhoupla to této sestavy.

 

 

ÚTOK:

Daniel Šlehofer: Hvozd, za který Šlehofer hraje, v neděli sváděl urputný boj o body s Dobříčem. Dokonce i prohrával, pak ale zásluhou právě Šlehofera srovnal a v penaltovém rozstřelu urval vítězství...

Štěpán Levora: Štěpánovi Levorovi se povedlo dát jeden z nejrychlejších gólů této sezóny. Již ve třetí minutě poslal svůj tým do vedení 1:0... Bohužel, pak přišlo avizované Šlehoferovo vyrovnání a prohra na penalty.

Jan Šebek: Šebek je mužem zápasu mezi Slávií Úněšov (jeho týmem) a TJ Sokolem Hunčice. V e dvacáté minutě totiž vsítil branku, a to jako jedinný muž za celých devadesát minut. Díky této trefě tak Slavia doma slaví vítězství...




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 05.09.2016 13:32 do 07.09.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.