SESTAVA KOLA - 1.kolo Ústecký | 1.A třída sk. A, 2016-2017

Datum kola: 27.08.2016

0

SESTAVA KOLA: 1. kolo ve fotbalové I.A třídě je minulostí. Kdo všechno se ve skupině A dostal mezi nejlepších 11 hráčů? Hlasujte pro svého favorita již nyní až do středečního poledne!

Do branky se dostal nový brankář Libochovic Filip Krpeš. Ale ani jeho výkon na body nestačil. Střekovský obránce Jan Tichý dobře dirigoval obranu pří vítězství 6:1 nad Rumburkem. Tomáš Tschakert odvedl na stoperovi dobrou práci při vítězství České Kamenice. Oldřichovský Pavel Holub podal v utkání proti Lovosicím dobrý výkon. Zkušený bek Libouchce Jiří Novák přispěl k čistému kontu, navíc nahrál Němečkovi na poslední branku. Jakub Chmelík se podespal pod obě branky České Kamenice, byl aktivní po celý zápas. Jílovský Zdeněk Červenka dal Junioru Děčín dva góly a přispěl k výhře 3:1. Antonín Čapek odvedl proti Velkému Březnu dobrý výkon, jeden gól dal a na dva nahrál. Lovosický Jiří Kovařík po střídání oživil hru a dokonce dvě minuty před koncem vyrovnal a poslal zápas do penalt. V útoku najdeme dva fotbalisty. Vojtěch Kříž z Modré střelecky exceloval, když se do sítě Velkého Března trefil hned čtyřikrát. Marek Pavlík je také střídajícím hráčem, brankou přispěl k obratu Mojžíře nad Duchcovem.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.08.2016 09:13 do 31.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.