Měl jsem hodně štěstí, často mě to trefovalo, smál se Filip Krpeš

Hlasovali jste pro ty nejlepší hráče v 1. kole a z vašeho hlasování vzešel vítěz! Kdo je tím vítězem? Stal se jím brankář FK Libochovice Filip Krpeš. Redakce fotbalunas.cz ho vyzpovídala a rozhovor najdete zde.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
0
Stal jste se hráčem kola, když o vašem triumfu rozhodlo hlasování. Máte z toho ocenění radost?
Jsem moc rád, že jsem se stal Hráčem kola. Je to pro mě novinka. Nikdy jsem na takové ocenění nedosáhl.
Máte ponětí, kdo pro vás hlasoval?
Hlasovali pro mě především spoluhráči, jelikož určitě chtěli, abych něco hodil do kasy (smích). A samozřejmě kamarádi. Chtěl bych jim touto cestou poděkovat.
Jak vnímáte podobné ankety?
Tyto ankety vnímám jedině pozitivně. Sám při každé příležitosti hlasuji pro své kamarády, kteří mají šanci toto ocenění vyhrát, jelikož si myslím, že šance vyhrát se nenaskytne každý týden.
Zpět k zápasu v České Kamenici. Jak byste hodnotil výkon vašeho týmu?
Myslím si , že jsme nepodali špatný výkon, byl to náš první zápas v I. A třídě. Nevěděli jsme co od toho zápasu čekat. Je to pro nás dobrá zkušenost.
Měl jste v brance hodně práce? Co inkasované góly? Hlavně druhý, byl prý hodně nešťastný...
První poločas byl hodně náročný, Kamenice na nás vlítla. My jsme nevěděli kam dřív. Měl jsem hodně štestí, vždycky mě to trefilo (smích) Po pěti minutách druhého poločasu jsme dostali góla a spadla z nás nervozita. Od té doby jsme hráli vyrovnaný fotbal. Při druhém gólu jsme měli smůlu, odrazilo se to od zad Michala Hudika, přímo do protipohybu.
Vy jste přišel do Libochovic před sezónou. Kde jste předtím působil a proč zrovna aktuálně Libochovice?
Odmalička jsem hrál v Roudnici nad Labem. Prošel jsem si přípravkou, žáky a dorostem. V Roudnici se v tu dobu hrála třetí liga, bylo těžké dostat do A týmu. Tak jsem odešel na hostování do TJ Viktorie Budyně, kde jsem hrál do minulé sezóny. Šel jsem do Libochovic, kvůli to mu, že tam znám kamarády a je tam skvělá parta. A taky tu bylo přání zahrát si krajskou soutěž.
Co vám první zápas napověděl o náročnosti I.A třídy?
Určitě v rychlosti, je to hra na jeden dotek. Pro mě je to jiná úroveň, chytal jsem okres.
S jakým umístěním byste byl spokojený po konci sezóny?
Já bych byl spokojený se středem tabulky, ale řekl bych, že každý bod je pro nás vítězství.
Co děláte, když zrovna nehrajete fotbal?
Trávím hodně času s kamarády a rodinou. Jinak jsem sportovní typ, takže když nehrajeme, chodím se dívat na jiné fotbalové zápasy.
V dalším kole hostíte doma Junior Děčín. Co od soupeře čekáte?
Každý zápas je pro nás nová zkušenost. Bude to podobný soupeř, jako Česká kamenice, vše bude o první brance. My už jsme se otrkali prvním zápasem. Doufám, že to bude za tři body.
Jak se vám líbí web fotbalunas.cz?
Tuto webovou stránku sleduji pravidelně a jsem velmi rád, že zde něco takového je. Přeji tomuto projektu spoustu úspěchů do budoucna.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.