SESTAVA KOLA - 2.kolo Jihočeský | České Budějovice | III. třída sk. B, 2016-2017

Datum kola: 21.08.2016

0

Odstartovala nová sezona 2016/2017 a s ní nemůže chybět tradiční sestava kola. Tu první opanovali zejména hráči ze záložní řady. Nezapomeňte hlasovat do středy do 12:00.

Brankář Tadeáš Trnka z Černého Dubu sice třikrát inkasoval na půdě Římova. Nutno ovšem podotknout, že dvě trefy padly z pokutových kopů a minimálně dalším pěti brankám zabránil. 

 

V obraně se vedlo Jakubu Kučerovi z Lišova B, který podal velmi dobrý výkon a pomohl svému týmu uhlídat nebezpečného Víta Šálka ze Včelné. Dvakrát se zapsal mezi střelce Michal Bauer z Římova. Ten zachoval při dvou pokutových kopech chladné nervy a oba své pokusy proměnil. V obranné práci se vedlo i Tomáši Vachovi ze Slavče. Zkušený obránce svým výkonem potěšil trenéra Brůhu. 

 

V záložní řadě začneme dvojicí zkušených matadorů z Trhových Svinů B. Jan Gažák i Martin Písko byli na hřišti nejstaršími hráči svého týmu a dobře si dirigovali své někdy i o dvacet a více let mladší spoluhráče. Hráči Římova museli v úvodním kole odvracet dvoubrankové manko a jedním gólem se o vítězný obrat postaral autor vyrovnávací trefy Pavel Maršík. Velmi dobrou formu si přenesl z jara do podzimní části Jiří Tůma ze Slavče. Opět spolehlivě distribuoval přihrávky pro své útočné kolegy a jednou se pak zapsal mezi střelce i on sám. V týmu Rudolfova B se v záloze dařilo nejvíce Františku Pouzarovi a Milanu Pexovi, kteří neúnavným výkonem hnali své spoluhráče do útoku. Posledním hráčem naší sestavy kola je pak záložník Lukáš Masnička, který rozjížděl většinu akcí svého týmu a jeho povedenému výkonu scházela jen vstřelená branka.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.08.2016 20:03 do 24.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.