SESTAVA KOLA - 1.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2016-2017

Datum kola: 20.08.2016

0

První kolo Okresního přeboru už je minulostí. K vidění bylo několik vyrovnaných utkání ale i drtivá vítězsví. Pojďme se teď společně podívat na jedenáctku těch nejlepších. 

Karel Dražan - Brankář Starého Smolivce byl hlavní příčinou proč si jeho tým připsal tři body. Čelil velkému množství šancí, žádnou však za svá záda nepustil a výrazně tak pomohl k výhře 1:0.

 

Josef Vokurka - Žinkovy dokázali otočit zápas se silným Stodem, jejich obrana působila spolehlivě a Josef na tom měl výrazný podíl.

 

Tomáš Šilhánek - Zdemyslice čekal na úvod soutěže těžký soupeř. A i přes to, že nakonec odešli bez bodu podali sympatický výkon. Jejich obrana se vyvarovala chyb a s výkonem může být spokojena. Tomáš si díky tomu vysloužil nominaci do sestavy kola.

 

Marcel Myška - Kapitán a stoper Předenic dirigoval obranu a když byla možnost podpořil i útok tak neváhal. Po jeho střele navíc padl rozhodující gól zápasu. 

 

František Březina - Radkovice na svém trávníku přivítali nováčka z Hradce. František organozoval hru záložní řady, zásoboval spoluhráče balony. Navíc v těžké chvíli kdy jeho tým hrál v oslabení 8 na 11 dokázal dát pojišťující gól.

 

Petr Velíšek - Petr byl hnacím motorem svého týmu, několik šancí vytvořil a do několika dalších se dostal sám. Po zásluze byl zvolen nejlepším hráčem svého klubu.

 

Petr Osuský - Nepomuk v prvním zápase porazil Dobřany a velkou měrou se na tom podílel i Petr. Vypovídá o tom i to, že byl zvolem mužem zápasu i přes to, že jeho spoluhráč vstřelil hattrick.

 

Libor Šindelář - Záložník Losiné zažil opravdu povedený zápas, rozdával nádherné balony, zastavoval soupeřovo útoky a na vysokém vítězství 8:2 se podílel dvěma brankami.

 

Lukáš Vebr - Chotěšov zahájil sezónu senzačním vítězstvím nad favorizovanými Kasejovicemi 3:2. A všechny tři góly dokázal vstřelit Lukáš Vebr, není tak pochyb o tom, že bude figurovat v sestavě kola. 

 

Ondřej Tic - Ondřej je další tříbrankový střelec prvního kola. Jeho tým deklasoval Merklín 8:2 a Tic byl v tom zápase nezastavitelný. 

 

Jiří Slach - Veterán Nepomuku se dostal do několika zakončení a v každém z nich si počínal naprosto zkušeně. Proto si také připsal hattrick a tak mu určitě odpustí i neproměněnou penaltu. 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.08.2016 16:13 do 24.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.