SESTAVA KOLA - 2.kolo Královéhradecký | Krajský přebor , 2016-2017

Datum kola: 21.08.2016

0

Fotbalisté Provodova odehráli s Jaroměří výsledkově vyrovnané utkání díky brankáři Liboru Vachovi, který hlavně v prvním poločase pochytal řadu šancí Jaroměře. Ve druhém poločase obrana Provodova zpevnila své řady a díky brance Kamila Beláka nakonec Provodov získal bod. Na straně Jaroměře byl hodně vidět aktivní Martin Knap, který přihrával na první gól. 

 

Libčany zvítězily na hřišti Hořic díky dvěma gólům v závěru obou poločasů. V první půli nejprve otevíral skóre zápasu záložník Martin Friedl. Na konci zápasu pak skóre pojišťoval přesnou ranou z přímého kopu Tomáš Kabeláč

 

Cidlina vstoupila do zápasu s Rychnovem aktivně a už po šesti minutách se ujala díky trefě Patrik Mokošína vedení. V dalším průběhu prvního poločasu domácí vstřelili další góly. Na 3:0 upravoval Radim Žalman. Cidlina ve druhém poločase dvakrát inkasovala, když se dvakrát hlavou prosadil aktivní útočník Filip Stieber. Další branky už ale Rychnovští nepřidali, a Cidlina tak zvítězila 3:2. 

 

Zápas mezi Novým Městem a Broumovem byl dlouhou dobu vyrovnaný a až v devadesáté minutě přišla jediná branka zápasu, o kterou se postaral novoměstský Pavel Zákravský

 

Kostelec nad Orlicí zdolal Vysokou díky prvnímu poločasu, ve kterém vstřelil dva góly. Obě trefy Kostelce měl na svědomí útočník Aleš Hašek.

 

Jediný gól rozhodoval i zápas mezi Chlumcem a Dobruškou. Úspěšným střelcem byl chlumecký Jakub Veselský

 

 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 22.08.2016 13:29 do 24.08.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.