FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Jihočeský | Český Krumlov | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

Brankář:

 

Václav Kuchař, TJ Sokol Benešov nad Černou

Zřejmě nejlepší brankář v okresní soutěži. Velezkušený gólman benešovského Sokola v základní části za svá záda pustil pouze 17 branek. V nadstavbě už to tak veselé nebylo a inkasoval 19 branek v pěti utkáních. Tuto statistiku však nelze brát za příliš korektní, jelikož celému Benešovu poklesla forma a v nadstavbě nezvítězili ani jednou.

 

Jiří Koždoň, jednatel TJ Sokolu Benešov nad Černou: Je to jeden z nejlepších gólmanů v okrese, ne-li nejlepší! Samozřejmě i jeden z nejdůležitějších lidí benešovského fotbalu (co se týče administrativy). Bez Venci (přezdívaného BUFFON) bychom snad ani fotbal "hrát" nemohli! Když se teď zaměřím pouze na fotbal jako takový…on je naše jistota. To co předvádí v jeho věku…nad tím opravdu zůstává rozum stát. Zákroky a i smysl pro hru jako má on, má málokdo. Bez něj by zcela určitě náš fotbal nebyl tam, kde je! Jen tiše doufám, myslím si a i všichni ostatní, že s námi Venca vydrží co nejdéle! Rád bych mu touto cestou poděkoval za všechno, co pro benešovský fotbal dělá. Myslím si, že jestli si někdo zaslouží být HRÁČEM ROKU, je to právě Venca!!!!!!!!!

Statistické okénko:

(Čistá konta: 4x, góly: 0x, žluté karty: 0x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 3x, v sestavě kola: 2x)

 

 

Obránci:

 

 

Vlastimil Březina, FC Lipno nad Vltavou

Kapitán lipenského týmu. Velký dříč a zkušený hráč. Bez jeho přehledu ve hře by Lipno nesahalo po postupu do okresního přeboru. Vyniká v hlavičkových soubojích, které jsou mu platné jak v obraně, tak v útoku, kde hrozí zejména z rohových kopů.

Statistické okénko:

(Čistá konta: 2x, góly: 4x, žluté karty: 2x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 0x, v sestavě kola: 1x)

 

Pavel Poštulka, FK Dynamo Vyšší Brod B

Zkušený stoper vyšebrodského Dynama se se svým týmem na jaře herně velmi zvedl a Dynamo jen těsně neproklouzlo mezi nejlepší čtyřku. Tabulku o umístění s přehledem vyhrálo, i přesto, že se na dvě venkovní utkání nedostavilo a výsledek byl kontumován ve prospěch domácích.

 

Vít Syrovátka, hrající trenér FK Dynamo Vyšší Brod B: Drží a řídí celou obranu. Má zkušenosti i z vyšších soutěží a v této nejnižší soutěži i přes svůj věk často kraluje.

Statistické okénko:

(Čistá konta: 2x, góly: 0x, žluté karty: 0x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 2x, v sestavě kola: 2x)

 

Luboš Mišovič, TJ Sokol Benešov nad Černou

Dalším zástupcem benešovského Sokolu je kapitán Luboš Mišovič. Obránce, bez kterého by hra Benešova nefungovala. Je velmi zkušeným stoperem a základním stavebním kamenem benešovské obrany. Pokud ho má Benešov v sestavě, tak je pro útočníky soupeře velmi těžké přes něj přejít. Je výborný jak ve vzduchu, tak na zemi.

Statistické okénko:

(Čistá konta: 4x, góly: 0x, žluté karty: 2x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 1x, v sestavě kola: 1x)

 

Tomáš Bílý, FC Romo Český Krumlov

Jediný zástupce českokrumlovského Roma je Tomáš Bílý. Mladý obránce, ale se zkušenostmi například z Větřní. Univerzální hráč, který rád podniká výlety do útočných řad. V sezóně dal 4 branky a na několik přihrál. Mnoho útočných akcí svých soupeřů dokázal zastavit, a tak je nominovaný do sestavy roku.

Statistické okénko:

(Čistá konta: 2x, góly: 4x, žluté karty: 6x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 8x, v sestavě kola: 1x)

 

 

Záložníci:

 

Václav Měchura, TJ Sokol Horní Dvořiště

Velezkušený hráč a kapitán Horního Dvořiště. Středopolař jak se patří. Jeho obrovský přehled ve hře znamenal už mnoho branek v sítích soupeřů, ať už z jeho kopačky nebo po jeho asistenci. Pomoc své obraně mu také není cizí. Bez něho by bylo Horní Dvořiště poloviční.

 

Zdeněk Kemény, hrající trenér Sokolu Horní Dvořiště: Venca Měchurů, střední záložník, motor týmu, bez kterého jsme poloviční. Na to, že je to náš nejstarší hráč, vlastně i v celé soutěži, tak je prostě nejlepší.

Statistické okénko:

(Góly: 4x, žluté karty: 0x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 3x, v sestavě kola: 3x)

 

Roman Dekret, TJ Dynamo Světlík

Prvním nominovaným z řad mistra soutěže je Roman Dekret. Univerzální hráč platný na všech postech světlické základní sestavy. Většinu sezóny nastupoval bok po boku ve středu zálohy s Martinem Hüttnerem. Na jarní část sezóny různě měnil posty – od obrany až po útok. Všude zahrál svůj standard či nadstandard. Roman vyniká zejména v hlavičkových soubojích, do kterých jde s plnou vervou a bez zbytečných faulů.

Statistické okénko:

(Góly: 4x, žluté karty: 1x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 3x, v sestavě kola: 3x)

 

Tomáš Tisoň, TJ Sokol Benešov nad Černou

Třetí a poslední zástupce benešovského Sokolu je Tomáš Tisoň přezdívaná „Tajsn“. O tomto hráči se moc nemluví, ale pro Benešov je nesmírně platným hráčem. Dokáže podržet míč a rozjet útočnou akci, která kolikrát končí v brance soupeře. Častokrát také pomáhá své obraně a odebírá míč soupeřům.

 

Jiří Koždoň, jednatel TJ Sokolu Benešov nad Černou: Máme jednoho z nejlepších gólmanů v okrese, perfektní obránce, skvělé záložníky a ještě lepší útočníky! O všech se už ale mluvilo, mluví nebo zcela určitě mluvit bude! Teď dle mého názoru je třeba vyzdvihnout dříče týmu Tomíka! Tomáš je jeden z hráčů, který fotbalem opravdu žije. Málo se o něm mluví, málo píše, ale je to právě ten typ hráče, který odvádí tu "černou "práci, bez které by tým nedosáhl takových výsledků, jakých dosáhl. Tomáš (přezdívaný TAJSN) je neskutečně silný na balonu, pokud už má míč na noze, nedokážete ho od něj odstavit a naopak pokud má míč soupeř a narazí právě na TAJSNA z 99% o balon přijde! Mimo jiné má i neuvěřitelný smysl pro hru - nahrávky, centry, které posílá svým spoluhráčům, mají oči a Benešov z nich těží. Pokud mám někoho vyzdvihnout, tak právě Tajsna. Skromný kluk, který pro fotbal dělá všechno, aniž by se dočkal nějakého uznání. Jelikož sem dostal možnost nominovat někoho do sestavy roku, jsem velice rád, že tímto Tajsnovi můžu poděkovat a nominovat právě jeho. Tomíku díky a doufám, že naše spolupráce ve fotbale bude trvat ještě mnoho let.

 

Milan Víšek, FC Lipno nad Vltavou

Ofenzivní záložník či útočník Lipna předváděl po celou sezónu skvělé výkony, a to zejména dopředu. Svým soupeřům vstřelil 15 branek, s nimiž patří do TOP 5 střelců celé soutěže. Vyhrál také nejlepšího střelce lipenského týmu. Na jaře mu trochu zvlhnul prach, ale po celou sezónu hrál výborně.

Statistické okénko:

(Góly: 15x, žluté karty: 2x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 6x, v sestavě kola: 6x)

 

 

Útočníci:

 

 

Ondřej Dědič, TJ Dynamo Světlík

Kanonýr Dynama i celé soutěže Ondřej Dědič je horkým favoritem na titul pro hráče roku. V sezóně vstřelil 27 branek. V základní části jich bylo 19 ve 13 zápasech a v nadstavbě 8 v 5 zápasech. Společně se svým kolegou v útoku tvořili obávanou útočnou dvojici po celou sezónu.

Statistické okénko:

(Góly: 27x, žluté karty: 1x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 6x, v sestavě kola: 1x)

 

Adam Novotný, TJ Dynamo Světlík

Kapitán mistrů soutěže ze Světlíka Adam Novotný. Stejně jako jeho útočné „dvojče“ Ondřej Dědič vsítil sedmadvacet gólů. V základní části překonal brankáře soupeřů 17x a v play-off 10x. Adam je velmi silný na míči a vyniká zejména svou rychlostí, je to takový Usain Bolt českokrumlovského okresu. Žádný balón pro něj není ztracený a pokaždé se snaží míč odebrat soupeři a ohrozit bránu téměř z jakékoliv pozice. I on je horkým favoritem na zisk titulu pro hráče roku.

Statistické okénko:

(Góly: 27x, žluté karty: 2x, červené karty: 0x, hráč zápasu: 5x, v sestavě kola: 1x) 

 

 

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.