FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. B, 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 


Martin Šafařík (Lužec) - Martin patřil k nejlepším gólmanům soutěže. Pokaždé když nastoupil, tak svůj tým podržel. Díky jeho skvělým výkonům uhrál Lužec víc bodů.
Jakub Fichtner (Červeněves) - Jakub byl devětkrát v sestavě kola, tak si zaslouží být i v sestavě roku. V sezoně dokázal nastřílet pět branek.
Robert Batelka (Hlušice) - Nejužitečnějším hráčem týmu je jeho nestor Robert, který fotbal miluje a když může tak hraje.
Stanislav Lochman (Převýšov) – Standa se celou sezonu zlepšoval a zápas od zápasu hrál lépe. Jeho výkony hlavně v závěru sezony byly silně nadprůměrné.
Jan Batelka (Hlušice) - Honza hrál na kraji zálohy a celou sezonu podával nejvyrovnanější výkony v týmu. Jeho poctivá hra dopředu i dozadu týmu pokaždé pomohla. Nezanedbatelných je i jeho 18 vstřelených branek.
Martin Spejchal (Nepolisy) - Martin byl mozkem Nepolis a režíroval hru svého týmu k postupu do III.třídy. Nejenom, že rozdával gólové přihrávky, ale dokázal za sezonu nastřílet 25 gólů.
Libor Tobišek (Kobylice) - Kapitán týmu zkušeně řídil hru svého týmu, který skončil v horní polovině tabulky i díky jeho 12 vstřeleným brankám.
Filip Hlaváč (Myštěves) - Filip patřil celou sezonu k útočným oporám Myštěvse. Jeho 14 vstřelených gólů je toho důkazem.
Daniel Sedláček (Klamoš) - Dan táhl celou sezonu svůj tým nahoru. Byl příkladem v každém zápase, který odehrál. Za sezonu vstřelil krásných 21 gólů.
Vojtěch Gracík (Myštěves) - Vojta byl výraznou osobností svého týmu. Patřil i k nejlepším střelcům soutěže. Jeho 13 vstřelených branek je pěkným počinem.
Jaroslav Vaníček (Nepolisy) - Jarda podával celou sezonu vynikající výkony. Jeho forma měla stoupající charakter a v závěru střílel gól za gólem. Jeho 25 vstřelených branek je toho důkazem.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.