FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Královéhradecký | Hradec Králové | IV. třída sk. A, 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 


Jaroslav Tluka (Lhota p.L.) - Nejméně obdržených gólů ze všech týmů. Devět vychytaných čistých kont. Jasně nejlepší gólman v soutěži.
Patrik Prostředník (Probluz) - Patrik podával na krajním beku výborné výkony. Patřil k nejlepším hráčům Probluze. Na jaře se ještě víc zlepšil.
Roman Andr (Jeníkovice) - Roman je pilířem obrany s obrovským přehledem. Vyhrál neuvěřitelné množství soubojů a v podstatě řídil hru celého týmu.
Jiří Havlas (Černilov) - Jirka patřil k tahounům týmu. Pro svou univerzálnost, kdy může hrát na více postech je nedocenitelným hráčem.
Jan Fedor (Sendražice) - Jednou ho nazval trenér tulákem po hřišti. A je pravdou, že Honza byl v každém zápase všude, kde bylo potřeba. Kdykoliv nastoupil, tak jeho tým hrál o 100% lépe. Jeho 12 gólů za sezonu taky není zanedbatelných.
Zdeněk Schüler (Jeníkovice) – Zdeněk patřil k nejlepším hráčům v celé sezoně. Jeho poctivý přístup a spousty naběhaných kilometrů v každém zápase z něho udělali osobnost týmu.
David Volter (Libřice) - Pokaždé když David nastoupil do hry, tak patřil k nejlepším hráčům na hřišti. Nikdy nechtěl prohrát. Jako střední záložník tvořil hru svého týmu.
Petr Nagy (Smiřice) - Petr podával v průběhu sezony nejvyrovnanější výkony a byl pokaždé platným členem týmu. Žádný zápas pro něj nikdy nebyl ztracen.
Josef Mokrý (Libčany) – Josef si užíval hlavně jarní část sezony, kdy svými góly dotáhl Libčany až na třetí místo.
Petr Vrána (Sendražice) - Petr patřil k nejlepším útočníkům soutěže. Hlavně v první polovině to byl stroj na góly. Každé obraně se proti němu hraje těžce. Za sezonu vstřelil 16 branek.
Michal Hrabě (Libřice) - Michal byl nejlepším střelcem týmu, kdy dokázal nastřílet 14 branek. Kdyby nebyl delší dobu zraněný, tak to mohlo být ještě lepší.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.