FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Divize C, 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

Miroslav Hyka (Pěnčín-Turnov) - Miroslav podával celou sezonu stabilní výkony. I když se kolikrát Turnovu nedařilo, tak Mirek svým výkonem v bráně dokázal, že žádný zápas nebyl ztracen. I díky jeho skvělým výkonům skončil Turnov nakonec na pátém místě.
Roman Mach (N.Bor) - Roman podával v průběhu celé sezony výborné výkony. Pětkrát se dostal do sestavy kola. Se svou hrou v této divizní sezoně může být hodně spokojen.
Jan Novotný (Olympia HK) -Honza jako jeden z největších lídrů týmu, dovedl svůj tým až k postupu do ČFL. Byl po celou sezonu vždy příkladem svým spoluhráčům, kdy v žádném zápase nic nevypustil. V jarní části skvěle zastoupil zraněného Rolka.
Bedřich Franc (K.Hora) - Pilíř obranných řad Kutné Hory. Veliká osobnost týmu. Dokáže hru zklidnit a dokáže i neuvěřitelně vyburcovat tým.
Michal Čada (Letohrad) - Michal jako správný kapitán táhl Letohrad za záchranou. Navíc dával strašně důležité góly, které znamenaly pro jeho tým body. Nakonec jich v sezoně vstřelil osm.
Štěpán Zahálka (Admira) - Štěpán byl hráčem podzimu a na jaře své výkony ještě povýšil. V každém zápase potvrzoval, že patří k nejlepším hráčům týmu. Navíc dokázal vstřelit v průběhu sezony 6 branek.
Radek Gorol (Živanice) - Radek byl duší celého týmu Živanic. V každém zápase, v kterém hrál, patřil k nejaktivnějším hráčům. Neustále se nabízel a rozděloval nádherné míče. O jeho kvalitách mluví i 11 vstřelených branek.
Zdeněk Vaňous (Ústí) - Zdeněk byl v podzimní části největší osobností celé divize. Na jaře se mu tolik nedařilo, ale v závěru sezony to byl on, kdo dotáhl Ústí až k záchraně.
František Fejk (Dvůr Králové) - František měl stoupající formu po celou sezonu. Bylo hodně zápasů, které byly v jeho režii. Patřil k nejvýraznějším osobnostem svého týmu, který až do konce bojoval o třetí divizní příčku.
Miroslav Štemberk (Jablonec) - Ať nastoupil na beku, v záloze, nebo na hrotu, vždy odvedl maximum a odevzdal se ve prospěch mužstva. Svou rychlostí a pohybem dělal problémy každému soupeři. Navíc je to pohodový kluk do party, bez excesů.
Radim Fikejz (Vysoké Mýto) - Radim na jaře řádil jako černá ruka. Jeho dravost dělala problém každé obraně. Stal se nejlepším střelcem soutěže s 15 vstřelenými góly.


Do sestavy kola se nám nevešli hráči ostatních klubů, i když by si to zasloužili.
Jan Šťastný (Trutnov) - Na podzim byl nejvýraznější gólmanskou osobností divize. Na jaře se jeho týmu vůbec nedařilo a Honza se svezl s týmem.
Miroslav Hendrych (Suchdol) - Miroslav patřil k nejlepším hráčům svého týmu. Kraloval ve vzduchu i na zemi a žádný míč pro něj nebyl ztracen. Navíc týmu předal hodně zkušeností z vyšší soutěže.
Jan Brett (Semily) - Honza měl velice těžkou úlohu, ukočírovat bandu mladíků. Dařilo se mu to skvěle a pro všechny byl v každém zápase příkladem. Na stoperu byl vynikající.
 Pavel Ruml (Jaroměř) - Pavel byl neúnavný dříč a duše Jaroměře. I když se Jaroměř po celou dobu pohybovala na sestupových příčkách, tak Pavel nikdy nevypustil žádný zápas, v kterém hrál.
 Václav Rathouský (FK Litol) - I když Litol vystoupila ze soutěže, tak měla výraznou osobnost na gólmanském postu. Kdykoliv zasáhl do hry a byl v brance, tak podal spolehlivý výkon a byl velkou oporou.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.