FOTBALTOUR.CZ SESTAVA ROKU - Liberecký | Česká Lípa | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 06.07.2016

0

Sezona 2015/2016 je u konce a my vám přinášíme nejlepší jedenáctku uplynulého ročníku. Kdo se stane králem trávníků? To už je na vás. Hlasovat pro své favority můžete až do půlnoci 12. 8. 2016.  Ceny se dozvíte zde.

 

 

 

Za brankáře byl vybrán Radošinský Pavel a to hlavně proto, že v některých zápasech vychytal vyloženě postup. Navíc je to gólman s nejmenším počtem inkasovaných gólů a tak o jeho nominaci nelze pochybovat.

 

V obranné lajně jsou Horáček-Stejskal-Wágner.

 

Mnoho lidí se možná zeptá, proč je Miroslav Horáček v sestavě sezóny, navíc když sezónu s týmem zakončil na posledním místě. Jenže to byl právě on, který v každém zápase nechal na hřišti maximum a ve většině byl i hlavním motorem výkonu. Za jeho přístup, i v dobách kdy se prohrává 5:0, si místo v obranné trojici jistě zaslouží.

Tonda Stejskal je stavební kámen celé obrany Polevska. Tento stoper byl hlavním dirigentem celé obrany a nutno uznat, že si vedl skutečně výborně. Na kontě má sice osm žlutých karet, ale na druhou stranu "pouze" jedinou červenou.

Pak tu máme hráče Wágnera. Petr Wágner byl zase nejstabilnějším článkem v sestavě Jestřebí a to na velice důležitém postu, přesně řečeno v srdci obrany. Jeho standard byl v mnoha zápasech nadstandardem a o jeho pozici v sestavě tak nemůže být pochyb. Dokázal si za sezonu připsat tři branky. Navíc fasoval jen jednu žlutou a jednu červenou kartu, což značí jistou disciplinovanost.

 

Záloha Suněk-Krejčík-Kolařík-Kopecký.

 

Jiří Suněk se výborně prezentoval v Polevsku, kde si připsal krásných 21 branek a zařadil se tak na čtvrtou pozici v tabulce střelců. Za tým patřil pravidelně k tomu nejlepšímu, čím Polevsko disponovalo a je jen škoda, že se na vytoužený postup znovu nedostalo. Žluté dostal dvě, červenou žádnou.

Kapitán Mimoňského béčka je naším dalším nominovaným. Pavel Krejčík byl bez přehánění idylickým vojevůdcem. Makal, bojoval a vedl svůj tým, byť to v mnoha případech body nepřineslo, ale pocit z dobře odvedené práce rozhodně ano. Tento lídr středu zálohy tu prostě být musí, už jen kvůli jeho všestrannosti. Vlastně je ho na prales až škoda. Branek vstřelil příjemných 15 a je bez jediné červené karty. Žlutou ale uviděl ve čtyřech případech.

Martin Kolařík zase dobře šlapal v Jestřebí, kde patřil k nejdůležitějším hráčům. Hlavně byl platný kvůli jeho univerzálnosti a tak v sezóně hrál, kde ho bylo potřeba a to v dosti případech velice nadprůměrně. Dokázal se prosadit v 16 připadech. Co se disciplinovanosti týče, tak letos nebyl žádný problém.

Michal Kopecký skvěle hrál za Brniště, kde byl zvolen jako jeden z nejlepších. Nám ale vyšel jakožto nejlepší ze všech z týmu a tak nám doplňuje čtveřici záložníků. Michal je spojnicí mezi zálohou a útokem, ovšem jeho 20 zaznamenaných branek hovoří spíše o pozici útočníka. S týmem skončili nakonec na povedeném pátém místě v tabulce. Žlutou dostal šestkrát a červenou kartu uviděl dvakrát.

 

Útok je Pilař-Moravec-Závodský.

 

Trojice útočníků odpovídá trojici nejlepších střelců. Sešlo se to výborně, ovšem nutno podotknout, že kritérium volby skutečně nezáviselo jen na počtu vstřelených branek. Brzy pochopíte proč. Začněme tím nejlepším. Jakub Pilař je jednoznačně nejlepším střelcem ligy, kapitánem postupujícího, prvního celku Jestřebí, a navíc i jeden z nejlepšch hráčů uplynulé sezony, ne-li nejlepší. Branek tedy zaznamenal neskutečných 39. Žlutá karta ho potkala jednou, červená v žádném případě.

Ondřej Moravec je na příčce druhé a to s 25 zásahy. V Zahrádkách byl suverénně nejlepším a hlavně díky němu bere tým prostředek tabulky. O jeho schopnostech nikdo pochybovat nemůže, protože je to hlavně on, kdo nedá soupeřovým obráncům spát. Žlutou karet viděl třináct a i v této statistice vyhrál. Červenou uviděl jen jednou.

Posledním do party útočníků je Jakub Závodský z Dubnice. Jeho 22 branek přispělo k postupu, který si všichni v týmu nesmírně užívají, a to nakonec zaslouženě. Vytáhlý dlouhán především těžil z hlavičkových soubojů, ale branku umí dát i nohou. Žlutou uviděl jedenáckrát, což také není málo. Červenou kartu jen jednou.

 

DŮLEŽITÉ:

Došlo ke změně v hlasování, registrovaní uživatelé mohou svého favorita podpořit klasicky každou hodinu. Nepřihlášení uživatelé mohou hlas přihodit jednou za 24 hodin. Neváhejte tedy, registrujte se a podpořte svého oblíbence v cestě za oceněním Hráče roku!




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 30.06.2016 00:00 do 12.08.2016 23:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.