SESTAVA KOLA - 26.kolo Středočeský | Příbram | Okresní přebor , 2015-2016

Datum kola: 18.06.2016

0

Šestadvacáté kolo napsalo tečku za letošním ročníkem okresního fotbalového přeboru na Příbramsku. Největší pozornost byla v závěrečném dějství upřena do Lhoty u Příbrami a na Luhy, kde se bojovalo na dálku o záchranu. Tu si kontroverzním způsobem zajistili hráči Kovohutí Příbram, kteří díky pomoci sudích zdolali Krásnou Horu. Černý Petr tak zůstal v rukou Jineckých, kterým bylo k ničemu vydřené vítězství. Asi nejlepší podívanou nabídl duel ve Staré Huti, kde se v divácky atraktivním zápase plném gólů a šancí utkala Dobříš B s Bohutínem, náboj nepostrádal ani souboj postupujícího Rožmitálu s druhými Dublovicemi.

V Rožmitále sice lovil čtyřikrát balón ze sítě za svými zády, ovšem gólman Vojtěch Ješuta na hřišti lídra zářil. Jen nejlepší kanonýr souteze Mora si na něm minimálně sedmkrát vylámal zuby a díky němu si Dublovice neodvezly dvouciferný debakl.

Rosovický kapitán Jan Pinsker potvrdil v souboji s beznadějně posledními Počepicemi své střelecké vlohy, když v prvním poločase otevřel svou trefou skóre utkání. V něm byl proti aktivnímu soupeři spolehlivý i směrem dozadu.

Způsob, jakým jeho mužstvo dosáhlo v duelu s Krásnou Horou na udržení v soutěži, většina fanoušků okresního fotbalu odsoudila, jenže kapitán Kovohutí Jan Neliba byl na hřišti cítit. Rval se, bojoval, bránil, útočil a vstřelil dva góly, když v poslední minutě rozhodl z penalty.

Obránce Martin Švec toho s fotbalem zažil hodně, ale na Kovohutích musel spolknout těžkou křivdu. Jeho tým promarnil první půli. V té druhé se statečně pral s domácími i nepřízní sudích a právě kapitán Krásné Hory vyrovnal před skandálním závěrem.

Závěr sezóny ho zastihl ve slušné formě, což středopolař Trhových Dušníků Jakub Pravda potvrdil i ve vítězném utkání s Nečíní. Neúnavně běhal, rozděloval přihrávky a dirigoval hru svého týmu, navíc připravil vítězný gól parádním centrem na Smejkala.

K neutahání byl bohutínský záložník Dominik Straka při zápase svého celku s dobříšskou rezervou. Byl u všech čtyř branek svého týmu, když v první půli vyrovnal a ve druhé třikrát asistoval u tref spoluhráče Bucha. Zejména poslední gólová akce v jeho podání byla paráda.

Dobříšský záložník Vladimír Kuchař už má nejlepší fotbalová léta za sebou, ovšem v divokém souboji s nováčkem z Bohutína hrál jako zamlada. Ukázal obdivuhodný fyzický fond, enormní nasazení, přehled a dobré nahrávky, které distribuoval svým spoluhráčům.

Gólově se sice neprosadil, ale levý záložník rožmitálského vítěze okresního přeboru Tomáš Pecha odehrál proti Dublovicím povedený zápas. Neúnavně piloval podél postranní čáry a především stál u zrodu rozhodující, třetí branky domácího mužstva.

Během úvodní půlhodiny utkání na hřišti Sparty Luhy dosáhl jinecký útočník Pavel Kuthan čistého hattricku, když před brankou soupeře řádil jako černá ruka. Domácí z něj byli chvílemi nešťastní, ale hostujícím fotbalistům ani jeho střelecké procitnutí záchranu nepřineslo.

V duelu sloučeného mužstva Nové Vsi a Malé Hraštice s Pičínem byl podsaditý domácí forward Patrik Sabon nejlepším mužem na hřišti. Vyhrával osobní souboje, vládl ve vzduchu, dokázal udržet balón, byl nebezpečný a navíc vstřelil jeden z gólů vítězného souboru.

Na konci sezóny byl bohutínský útočník Zdeněk Buch k neudržení a střílel jeden gól za druhým. Tak jako ve Staré Huti, kde trapil dobříšské béčko, pro jehož zadáky byl černou můrou. Aby ne, když završil hattrick a navíc přihrál Strakovi na první gól hostů.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 21.06.2016 00:08 do 22.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.