SESTAVA KOLA - 14.kolo Královéhradecký | 1.B třída sk. G, 2015-2016

Datum kola: 18.06.2016

0

Máme tady sestavu posledního kola do které se opět dostali hráči, kteří podali mimořádné výkony ve svých týmech. A je jedno, jestli jejich tým bodoval, nebo ne. Opět je to pouze na Vás, komu pošlete svůj hlas.

 

Petr Brodský (Kopidlno) – Kopidlno se soutěží rozloučilo vysokou výhrou. Petr vychytal čisté konto, protože Kunčicím nedovolil skórovat ani z jednoho náznaku akce.
Jan Švorc (Libáň) – Honza se jako správný kapitán snažil udržet svůj tým ve hře proti Žacléři, který střílel gól za gólem. Až do svého vystřídání patřil k těm lepším hráčům.
Pavel Dvořák (Kobylice) – Pavel řídil obrannou hru Kobylic a umožnil tak spoluhráčům útočit a dávat góly. Obrana Kobylic nepropustila ani jednu gólovou střelu. Pavel uzavřel skóre utkání brankou z pokutového kopu.
Martin Skála (Žacléř) – Martin nastoupil až do druhého poločasu. Přesto stihl v závěru zápasu vstřelit dvě branky do sítě Libáně.
Jaroslav Jiřička (Dolní Kalná) – Jarda nahradil Tomáše v střílení branek a vstřelil do sítě Valdic dva góly. I on má velikou zásluhu na prvním místě svého týmu.
Ondřej Gaszi (Kunčice) – I když Kunčice vysoko prohrály, tak to nic nemění na faktu, že Ondra podal v tomto zápase výborný výkon. Prostě se stává, že soupeř je lepší.
Zdeněk Tauchman (Dolní Kalná) – Kapitán týmu opět hrál výborně. Jeho dva vstřelené góly nasměrovaly jeho tým k prvnímu místu v záchranářské skupině.
Pavel Zedek (Kopidlno) – Pavel si s chutí zahrál proti posledním Kunčicím. Do jejich sítě vstřelil dva góly.
Tomáš Skála (Žacléř) – Tomáš otevřel skóre zápasu s Libání a nasměroval svůj tým k vysokému vítězství. V prvním poločase Tomáš přidal ještě jednu branku.
Tomáš Rejman (Valdice) – Tomáš otevřel skóre zápasu proti Dolní Kalné a věřil, že jeho tým vyhraje. Jenomže ve vyrovnaném zápase byla Kalná produktivnější.
Jiří Dítě (Kobylice) – Jirka byl ústřední postavou zápasu proti Chlumci. Jeho dva vstřelené góly nasměrovaly jeho tým k záchraně v 1.B. třídě.


 




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 20.06.2016 13:16 do 22.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Rozhovory










Jméno ZB Ú BE
Nebyla nalezena žádná data
Zobrazit celou tabulku