SESTAVA KOLA - 24.kolo Plzeňský | Plzeň - Jih | III. třída , 2015-2016

Datum kola: 04.06.2016

0

Další víkendové kolo je za námi a my vám opět přinášíme výčet 11ti nejlepších hráčů uplynulého víkendu a že se opravdu bylo na co dívat. Rozhodujte o vítězi svými hlasy. S vítězem bude v pátek zveřejněn rozhovor.

Petr Šesták - Další klíčovou postavou vítězného utkání Soběkur byl právě tento gólman. Bez jeho skvělých zákroků, by Soběkury mohly těžko doufat v alespoň remízu.

Michal Klír - Dnešice sice zvítězily vysoko, ale jejich brankář se rozhodně v kase nenudil a musel vytáhnout několik dobrých zákroků, díky kterým se mohli nakonci utkání radovat jeho spoluhráči z vítězství.

Pavel Eret - Obránce a náhradník Chotěšova o víkendu rozhodl celý zápas, přestože nastoupil na hřiště až v 69. minutě. Vítězství 1:0 je pro Chotěšov důlěžité po nepřiliš povedené jarní části.

Martin Schlehofer - Útočník Dnešic vstřelil v zápase rovnou 5 branek a v podstatě má na svědomí výhru svého týmu 6:1. Fantastický výkon, to je Martin Schlehofer, který je tahounem Dnešic.

Zdeněk Regner - Další výborný výkon za Merklín podal tento borec. Vstřelil rozhodující gól, která paradoxně neměla ani platit, ale rozhodčí se rozhodl jí uznat.

Michal Šamšula - O víkendu vstřelil za Zdemyslice 2 branky, díky kterým se zápas rozhodoval až v penaltách. Navíc vstřelil i jubilejní gól svého týmu v této sezóně s pořadovým číslem 100.

Michal Fořt - Nebyl by to zápas Soběkur, aby se alespoň jednou netrefil jejich kanonýr. Díky němu se rozhodovalo celé utkání až v penaltách, ve kterých uspěl jeho tým.

Martin Syrový - Blovice připravily vedoucí Hradec na jeho hřišti o všechny 3 body a proto zde nesmí chybět jeden z autorů jejího vítězství 3:1.

Tomáš Zikmund - Nezbavětice o víkendu uhráli důlěžitou výhru na hřišti Dolní Lukavice v poměru 5:1. I Tomáš Zikmund se jako náhradník dovedl prosadit a za Nezbavětice je v Sestavě kola.

Radek Jiránek - Autor jediné branky Záhoří v zápase s Merklínem. Záhoří se po tomto víkendu krčí na posledním místě tabulky a má již velmi málo příležitostí na zlepšení své pozice. Nicméně na předposledního ztrácí pouze bod.

Oldřich Fremr - Losiná sice podlehla Zdemyslicím po penaltách, ale její kanonýr přidal další branku a i díky ní, si ponechala Losiná alespoň bod.




Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.
Hlasovat pro hráče můžete od 07.06.2016 11:25 do 08.06.2016 11:59

Hlasování bylo ukončeno

Hlasování jsme ukončili. Brzy se dozvíte vítěze. A pokud váš favorit nevyhrál, nevadí, pokud bude i nadále předvádět skvělé výkony, budete ho nacházet v dalších sestavách kola :)

Související články


Jak nasbírat co nejvíce hlasů?

  • Klikni na "To se mi líbí" a "Sdílej" link na svůj Facebook
  • Pošli svým přátelům soukromou zprávu s linkem a prosbou o hlas
  • Pošli svým známým email s odkazem na sestavu
  • Zapoj do hlasovaní svůj klub, spoluhráče a dej odkaz na klubový facebook
  • Upozorni všechny, že hlasovat mohou každou hodinu, pokud mají účet na fotbalunas.cz

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.